巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
講到佢免費留低咁
撐疤但唔認
太多人圍住佢啦,又總統又油王
望下#39 邊條柒頭 mon post
成班蝗狗買唔到包皮夏撚之後谷住谷住
https://youtu.be/Mr99kXgGCjg

https://football-italia.net/buffon-defends-donnarumma/amp/

賓周咁樣夾埋去,波皮都掂唔到
如果裁判係公正嘅話根本無可能唔係Foul
睇下保方講咩就知
意大利吹得唔算鬆手都肯定會吹

波皮都掂唔到,衝龍門而且確實有接觸
咁都可以唔洗foul,黑撚到咁都有臉目日J夜J

PSG director Leonardo and president Nasser Al-Khelaifi were furious because they saw a foul of Karim Benzema on the Italian goalkeeper, what’s Buffon’s view?

“I want to be very honest, that would have been a foul in Italy. Perhaps after a VAR check. As a goalkeeper, I would be furious. On the other hand, Real Madrid players would have gone mad had the referee blown the whistle.

黑哨蝗狗咁人齊
等緊你班狗拎條球例出嚟話唔洗吹呀
點睇美斯大賽球員上身射失關鍵十二碼
認真答你
係有啲失望
但有得射好過0射

咁你點睇蝗螞黑左PSG 嗰球?
搵到球例未?
你負責過數?講到似層層咁
巴黎畀包皮個份只係枱面數 卡塔爾畀包皮果份一定無對外公佈 無卡塔爾枱底數推動佢點可能續到約 包皮會做蝕本生意?醒少少呀羊

蝗狗智商無下限

啲濕鳩網吹兩吹就以為真

上面嗰隻都話PSG 要賠一億俾賤種蝗

重有2條弱智蝗正評

有證據再出嚟9up啦唔通人哋話美國俾錢推動港獨又係真咩幾廿歲人憑空猜測就當真
人哋講人工 你就計轉會報價
蝗螞本身都親政府
班撚樣都十足十藍屍咁戇鳩

成日自己鳩噏完就當真

繼續吠啦蝗狗仔
Equal = 好過?

法國總統俾壓力佢你又唔講

老實講你作為美斯迷竟然可以容忍美斯下季繼續做包皮副手到幾撚可悲為咗反皇而希望包皮留psg 騎著美斯

繼續吠啦蝗狗仔
Equal = 好過?

法國總統俾壓力佢你又唔講

老實講你作為美斯迷竟然可以容忍美斯下季繼續做包皮副手幾撚可悲為咗反皇而希望包皮留psg 騎著美斯
淨係總統叫佢留隊已經夠晒破天荒啦
球員去到生涯中後段轉型做 playermaker 有咩問題?
係有班濕鳩球迷先會話造波唔計,助攻唔計嘅姐

唔通當日喺巴塞早期
沙維,小白造波,美斯負責入波
就會話沙維,小白可悲咩
吓美斯喺國家隊仲好勁喎你攞沙維小白同佢比會唔會睇唔起佢
你唔係咁天真 真係靠巴黎可以續到包皮撚掛?
點勁都好,始終都35歲喇
要威嘅又唔係未威過
七個金球,史一最高G/A 1100 個
咪睇下包皮或者其他後輩有無機會追到囉

認真
寧願佢以老帶新
好過攬住個所謂隊中第一球星位搞爛隊波啦
佢唔會走到

笑到仆街,忍者龜咁既死人樣都咁纏住佢
靚仔到碧咸咁既水平先值得纏
連第三把膠椅都比痢狗搶埋
惟有搶個死黑鬼防中,叫好過無
唔信鍠出到一億年薪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞