巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
巴黎做完點講都得啦 話要拖daddy教
人地點都唔肯教 就講一直冇搵佢
呢啲新聞你冇睇冇聽?

呢篇垃圾野你就信 不過都岩既 疤狗仔就冇腦 柒頭傻閪黎

話皇馬買唔到包皮 之後一億買件防中水魚 季都未開 踢都未踢 就水魚 有幾水魚? 皇馬買垃圾? 下季再開post慢慢講飽佢啦傻閪疤狗仔

相反疤狗前幾季億幾買古一招 咪又係柒
仲要借比拜 贏自己隊垃圾8比2
講轉會疤真心柒喎

疤丐幾時收皮?冇錢出糧就咪撚話買人啦
同樣條件會選擇psg而唔係皇馬
人地PSG 主席受訪唔信
要信你班蝗迷嘅濕鳩野雞網 Source
有無信埋PSG 要賠一億俾蝗螞呀?
有無問佩雷斯收左錢未呀
弱智蝗迷

話似水貨嗰隻係蝗迷嚟啵
咁快唔認得你班兄弟?

你班蝗迷日日鳩叫法甲farmer league 㗎啵
咁你隊波用成億買farmer league 呢啲三線球隊嘅人
唔係好諷刺咩?

講左幾百次
都話巴塞好撚柒咯,滿意未?
我幫你笑埋一份又點話丫

但蝗喺包皮同隻黑鬼中場呢2單轉會亦唔見得有幾撚叻
俾包皮玩左兩年,offer 好過人地都唔過去
「他是巴黎人,是法國人,他想留在這裡,以代表他的城市和國家,代表他的球會,對他的評價是不公平的」

唔好唔記得人地係法國人
想幫自己國家捧盃都好正常
係皇迷意見就要一樣
你上網上到好大壓力?叫下farmer league講笑唔通班球員真係變晒農夫耕田? 德甲夠比人叫開farmer league咪一樣有人welcome Nkunku Gnabry
幾時話要一樣意見
叫你個 friend 擘大眼睇清楚邊個話隻黑鬼係水貨姐

唔好戇鳩鳩又入我數
關咩事
大咩壓力姐
就係話緊蝗迷精神分裂囉

又要日日笑farmer league
轉頭又要welcome welcome
上網9up下都咁認真😅
咁同樣地我而家上網9up下
你咪又係咁認真
推推
等樓主多啲人識唔洗咁悶
推啦推啦
等多啲人知蝗螞 offer 好啲包皮都唔願去
樓主係咁的
推推
等樓主多啲人識唔洗咁悶
PSG條數都冇轉會費 梗係皇馬多D
蝗狗繼續吠
一齊睇下
其他球隊個個一億買隻有料前鋒
蝗狗就一億買隻
你地口中嘅farmer league黑鬼中場
火野狗分身
搶口版
分你個屎忽咩
有本事搵 Admin 驗下
驗到唔係分身你俾一億我?

唔做祖域喇?好似之前有個post 叫過你改名
而家聽話咪好囉

你改開啲名全部都水貨嚟啵
又祖域又夏殺特
咁快改名做黑鬼中場
小心佗衰佢啊
早一個星期講完夢想加盟皇馬,吊高黎賣之後就宣布留隊,咁都唔叫為錢唔通講同法國總統有d交情?
包皮法國人

包皮老母又唔信
PSG 主席又話唔信

淨係信啲濕鳩野雞 source
屌你呢啲勝利球迷真係肉酸到,

今季疤成績差小小已經唔做疤,
唔怪之得連疤區都唔認你呢啲垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞