巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
陰狼狗咁得閒覆自己po唔入皇po回應吓你啲保方聖經蘇州屎?
我喺自己個post 留言又關你隻蝗狗事呀
你地咪繼續縮喺狗竇集體打飛機囉
睇完本保方聖經未
集體打到飛機要多謝小花射失十二碼
好過你輸到神智不清
其他隊嘅狗竇講咩都關你事
但你喺連登開公海po同留言又唔關人地事
係咁私隱不如去fb ig開po算啦
不過睇你個款都冇朋友會睇
多謝球證得㗎喇
最少黑足四屆歐聯返嚟
前無古人 後無來者

得你班蝗狗先咁 care 啲所謂朋友睇唔睇
重細咩
洗唔洗拖住手入廁所一齊打飛機呀
講真你戰力太低
換波音蝠 AC米蘭 火野狗落場啦
火野狗會感覺到佢嘅恨同怒
你就根本純粹係酸
先唔講咩黑足四屆
句「所謂朋友」簡直係中學嗰陣嗰啲毒撚到仆街嘅中二病毒撚冇同學肯埋身
仲笑鳩人地有朋友嘅都係假友誼
朋友喺你眼中原來會手拖手一齊打飛機
都明嘅 你冇朋友 唔知同朋友一齊係做啲乜
批評人地「重細咩」之前
你不妨都成長同自省吓先啦
打咁大篇野淨係感受到你嘅柒味

上下連登都話要搵朋友三五成群

你現實生活係咪無人理成咁

唔好咁撚弱智啦

同呢隻一樣伸條脷出嚟成隻狗咁

死返去你個狗竇度R Friend子啦
其實有球員係為左錢而踢波
大家都係為左開開心心
自以為自己心水清
一直jer住人唔覆你
而家人哋覆你問你點睇卡比路同施蕯講法
你又扮晒野睇唔到
你同荷蘭叻有咩分別
唔想答就話睇唔到
肉尻酸
比著我都會為錢踢波
巴西阿根廷最多呢類人
卡比路都拎嚟講
條友教過皇馬幫你班黑哨蝗有幾出奇

普捷天奴問個 VAR 係咪壞左添
黑足四屆嗰隊波就肉鳩酸喇
咁施蕯呢
又扮睇唔到
普捷天奴唔通係記者面前話錢馬抵撚死咩
大家都係龍門
點解我要睇施蕯鳩嗡
你地班黑哨蝗扮晒嘢睇唔到保方講乜就真係核撚突喇

學下動態謝斯 + 黑鬼迷
認左佢啦
你同荷蘭叻真係冇分別
動態謝斯 + 黑鬼迷都好過你呢隻戇鳩鳩
唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
你鐘意啦你拗贏咪又係只可以好嬲好嬲
行撚開啦
以為打篇戇鳩潮文好好笑

同你有親咩
你班弱智親戚喺晒蝗狗狗竇呀
入返去認親認戚啦
“I want to be very honest, that would have been a foul in Italy. Perhaps after a VAR check. As a goalkeeper, I would be furious. On the other hand, Real Madrid players would have gone mad had the referee blown the whistle.

“I can add that, if Gigio remained on the ground, he would have obtained something else. We’ve seen many players doing that, but he was honest. He sent a message to the referee by getting up immediately, ‘the contact was irrelevant.’

“Errors are normals, Gigio can still give a lot. It’s a mistake that can’t lead to questioning the player’s value. One or two mistakes per season are physiological,” Buffon continued.

睇野以偏概全
保方只係話意大利會吹
咁英超同其他聯賽嘅吹法都唔同啦
再講buffon都有話錢馬犯錯
對你有不利就唔提
同荷蘭叻一尻樣

https://www.archysport.com/2022/04/for-me-benzema-is-at-fault-barthez-defends-donnarumma/

“I love it (Donnarumma), I have been watching his performances for a long time and, for me, it is Benzema’s fault. But, on this one, he also lacked humility”

唔關事嘅巴夫斯一樣話係Foul
我幾時話錢馬無錯?
不嬲話佢玩波on 9
不過佢on 9 代表賓周可以侵犯龍門而唔吹咩?
唔好偷換概念啦,黑哨蝗
你就真係荷蘭叻喇
得你呢個唔識英文嘅文盲唔知啫
篇潮文唔好笑,好笑嘅係你
葛斯有踢假九又扮睇唔到
曼城有耶蘇,又話無前鋒先要Foden 踢假九
父狗

你返去睇過乒乓波啦,父狗
He sent a message to the referee by getting up immediately, ‘the contact was irrelevant.’

保方話錢馬冇俾清楚訊息球證知佢俾人侵犯
所以球證冇吹停
又借啲意唔答
保方咁嘅講法已經好清楚解釋點解依球冇吹番轉頭
又幾時 又不嬲 又不過
人無恥便無敵
We’ve seen many players doing that, but he was honest. He sent a message to the referee by getting up immediately, ‘the contact was irrelevant

保方就係話緊佢太誠實,唔似你班黑哨皇咁無賴
咁都睇唔明
明明夾到腳好意思賽後訪問話自己無Foul

蝗狗仔
做乜又借咩啲意唔答巴夫斯話係賓周錯呀?
保方話錢馬冇俾清楚訊息球證知佢俾人侵犯
所以球證冇吹停

無 VAR 呢個講法或者成立嘅
有 VAR 都係咁,VAR 入面班球證一係瞓左一係收左錢囉
黑哨蝗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞