巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
There is cause for concern, confides on Sky Sport Italia, Fabio Capello, essential Italian coach spent on the benches of AC Milan, Real Madrid, Juventus or Nazionale. Now in Paris, I don’t know not how it’s going to be. This elimination is his. Real Madrid didn’t exist until then. »

Julio Cesar, former Inter Milan goalkeeper, points out the rookie mistake of « Gigio ». « What amazes me is that Donnarumma turned with the ball towards his goal, notes the winner of the 2010 Champions League on Amazon. It’s something you learn not to do when you is a child. When you get the ball back, you always have to push it away from the goal. He risked the own goal. »
笑鳩你咪笑鳩你囉謝斯朗拿度
你又老幾呀
係謝斯球迷去睇拉斯彭馬斯啦

洗咩改名繼續做蝗狗咩
你班柒頭蝗狗
隻隻都咁上下啦
咪又係為咗留喺蝗狗狗竇
改名做黑鬼中場

同嗰隻祖域咪一撚樣
轉睇拉斯彭馬斯啦謝斯球迷
要改個隊球員名先可以入狗竇
你咁講波台大把人都唔啱你心水啦傻閪
擇曬名開po屌曬成個波台囉生滋狗
呢個問題就問返班改名狗啦
自己柒左唔識睇名又要夾硬兜
人名都唔識分,你個狗閪老母係咪唔記得幫你申請入學讀幼稚園呀
而家又話唔關你事
改個名都可以拗,係咪因為其他野駁唔撚到要搵呢啲雞毛蒜皮嘅野黎屌呀
拉低連登平均智商
答到未
我而家就係笑鳩你呀謝斯朗拿度
理撚得其他人
動態謝斯球迷
你隊愛之深責之切個狗竇都有人改個球員名都唔關隊波事啦,你肯屌未呀傻閪
你咪笑鳩佢囉
關我撚事咩
隨你啦小學雞到咁
睇住你咁撚弱智我都幾開心
又唔關你事,厚面皮都咁
答到未
求反駁
求反駁

去睇西乙啦謝斯迷
睇謝斯踢西乙都唔夠睇你老母晚晚比人屌咁開心
見到伯母個閪比人中出完,塊閪又流曬血咁,都係為左娛樂我地,辛苦曬啦
講就係咩
唔夠講就老母老母咁叫你隻謝斯迷
唔睇謝斯踢西乙嘅話

朗拿度就退左役喇
下季睇C朗踢霸氣盃都開心嘅
咁所以其實你笑我個名都唔成立
你講就係啦咩?
但有樣野係真嘅,你咁撚不孝,你老母晚晚真係比人屌緊
喂,問左你咁多次,答到未姐
學你話齋,啞撚左呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞