巴黎主席:麥巴比留隊不是為錢 皇馬報價比我們好

494 回覆
12 Like 122 Dislike
你最後咪又係只係可以係到發窮惡 好嬲好嬲
講閪咩
樓主疲於奔命
駁吾刀
有圖有片
問你班蝗狗拎條球例出嚟
又拎唔到,扮睇唔到
黑哨蝗繼續喺狗竇call 馬入嚟吠囉
都係嗰句啦
呢一刻包皮LEAD 嘅巴黎睇都廢事
由佢攬住屁馬,馬昆老師過世
話知佢踢歐協聯啦

繼續喺狗竇搵幫手啦
啱㗎喇
同佩雷斯搵西甲賽會幫搞鳩PSG一樣咁肉鳩酸
樓主嬲到要係咁mon post
望下#39 唔知邊隻雜種狗 mon 先

呢隻蝗狗都幾特別
基沙文就踢過皇蘇,下體會,巴塞
改鳩人個名奶蝗
真係嘔心
咩啊,球例不嬲唔適用蝗馬架啦
佢哋打晒MMA咁都冇事架
疤迷猁迷都唔適用你身上添啦流浪狗
班柒頭皮都唔知出世未
網名改乜我嘅自由關你閪事咩冚家剷 我改Elon Musk Ryan Gosling 係咪代表我同名中人有任何關係? 管好你自己先喇 鈀個傻鳩講就quote 出黎做事實 共剷擋夠話鐘郭有民主 香港係一國兩制喇 你都on99 有時間留番黎去拜你老豆老母個墳喇 懦夫鬼鬼祟崇唔敢用正身出黎屌人 你一定有爺生冇乸教無名無姓低級賤格死剩種
樓主 係到嗎
邊個先都改變唔到你嬲到mon post
賤格你就賤格啦你
講咁多廢話

你改得球員名就係鐘意先會改啦柒頭皮
望住呢堆波衫學人奶蝗真係望到都想嘔

你班on 9 日日分身分身咁吠真係好撚好笑
都係嗰句
搵連仔 check 下
驗到唔係分身嘅話,你係咪切柒呀?
基沙文蝗狗仔
要貼件阿根廷波衫出嚟傾psg
你無psg波衫?
咁你支持邊間球會
咁多年始終如一
支持美斯唔得呀父狗
問你而家美斯踢緊邊隊球會,喺度支吾以對
佢踢邊隊我咪撐邊隊囉咁簡單

唔通要好似你嗰班叫自己做祖域
無表現準備離隊就改做黑鬼中場

或者隻乜鳩謝斯朗拿度
走鳩晒又要留喺蝗狗狗竇改做魯迪加

再唔係改自己個名做基沙文走去奶蝗

我真係唔知咩邊個動態球迷
咁講皇馬買唔買到人真係唔關你事
改個名都要得罪你?你老幾呀p牌仔,唔順超咪寫信叫連仔改個改名規則囉
做乜唔繼續爆閘覆番人地錢馬個球呀?
人地覆左你你又扮睇唔到?
又要匿番係自己個po到打飛機,柒到好似你呢隻唔人唔狗嘅生滋雜種真係世間少有
都唔知邊個動態球迷,走入去疤po講句愛之深責之切
之後又話自己美斯迷
咪咁肉酸啦
答到我點解走入疤po講句咁嘅野未呀?
愛之深責之切!
人名都唔識分
我個名係魯迪加?你邊到鄉下呀?
貼番過黎呢邊,廢事你隻賤種又爆閘瀨屎瀨尿

There is cause for concern, confides on Sky Sport Italia, Fabio Capello, essential Italian coach spent on the benches of AC Milan, Real Madrid, Juventus or Nazionale. Now in Paris, I don’t know not how it’s going to be. This elimination is his. Real Madrid didn’t exist until then. »

Julio Cesar, former Inter Milan goalkeeper, points out the rookie mistake of « Gigio ». « What amazes me is that Donnarumma turned with the ball towards his goal, notes the winner of the 2010 Champions League on Amazon. It’s something you learn not to do when you is a child. When you get the ball back, you always have to push it away from the goal. He risked the own goal. »

咁鍾意意大利丫嘛
睇埋卡比路同施薩點講
講當拿龍馬自己拎黎柒咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞