[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(328)買件比錢前好早D上黎問,比完錢買完仲問就碌柒。

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
唔存在公平競爭, 拎晒D貨就玩晒
i9 3090 文書用途
其實都係裝飾用途姐,同埋身為老闆都要襯番咁上下西裝,所以身為電腦網店老闆都要襯番咁上下既電腦
好似無一隻同呢個差唔多細問下要幾耐先有,jonsbo同asus嗰隻大唔少,一係就sama im01但係faroll無賣
唔夠唔夠
你唔係Sony代言人,你快啲砌番部水冷機
晒鳩氣, 人地撚知你屋企用咩機咩,

拎I9打飛機低能仔咁
而家先黎轉ITX, 悠二會唔會屌9 我
佢話等多成個月..... 唔等了.... 真係無差唔多既SUB ?
網店老闆同用咩機有咩直接關係, 襯唔襯呢樣野講來晒鳩氣
客大晒架, 我鐘意轉咪, 唔鋸我搵第2間, 得你一間網店?
悠二敢屌你, 屌返佢轉頭, 唔撚使驚佢
你pricehk問下其他鋪有無貨,跟住買上faroll砌咯其他箱或者silverstone ps15咯,不過高啲
但係你要預左D員工屌鳩你, 因為佢地要砌過晒

砌到屎咁款就恭喜你
希望你未卑錢/落單
一般未有箱佢地都唔會開始砌你點轉都無問題,只不過itx會貴咯
同意, MATX 抵玩好多,
ITX散熱麻麻地
如果屋企有位既
一律建議用返matx箱
SILVERSTONE FARA H1M PRO

我用緊,GPU可放295MM以下
ps15會更加細,不過都係大過sky mini 22L
ps15,得兩把argb玩1把黑扇,不了,係就全argb啦
sama im01都係22L,不過faroll無,腦場睇下咯買埋把8cm風扇,faroll無平既8cm風扇,一係成部機腦場砌算
俾左錢了.... 應該谷上馬....
molamola轉ps15咯,都係大小小25L,係主要高咗小小啫,睇下有無ps15 pro自帶3把風扇就唔使自己加,得普通嗰隻既話就加翻2把風扇係前面
你間黑店賣cut料縮骨wd ssd都好意思沖出黎?
請問4000蚊budget(連埋機箱)可以點砌
主要用黎上網睇片唔打機
想要細/中size機箱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞