IOS 高難道方塊消除RPG Hero Emblems 終於出2

112 回覆
9 Like 3 Dislike
6月23日出,有玩過1都知係好野,講咗咁多年終於出2

https://apps.apple.com/hk/app/hero-emblems-ii/id1070462618?l=en
推一推,支持冇內購冇課金良心遊戲
買咗
今日上架,推一推
有無巴打買左分享下感覺如何?
我買左,只係玩咗頭個幾鐘初步感覺良好

上集太多年前唔係好記得詳細系統有可能記錯

畫面靚咗好多,一樣都係好順暢完全冇lag

難道都係高,感覺上冇上一集咁高,不過如果亂咁玩一樣都係一定會輸,幾時儲技能方塊同幾時用對戰局好大影響,一下錯左就會game over,可能balance做得好左,如果方向正確過關機率都幾高唔同上集都係要講運

今集多左可以換人,同換人有啲人物有被動技可以強化在場角色,技能都多元化左,效果亦都強化左,打唔同boss要換技能如果唔係幾難過倒,策略性我覺得幾好

故事性都係普遍日本RPG故事,我感覺今集強過上一集多左細節,重有side mission玩

原來呢隻game係台灣人台灣公司做,估唔到都可以做得咁好重已為係日本仔做
記得上集好難玩
玩到後面d角色能力追唔到 打小怪都勁易死
其實係咪要不斷重複打舊關升lv先打得贏
ios only??
打舊關升唔倒level的,你level高過敵人太多佢只會比好小exp你

要技能配合轉珠再睇敵人行動先會贏倒,冇準備入去打9成會輸
第一隻王已經死了
感謝分享,我又買黎玩下先,但其實駛唔駛玩左第一集先?第一集畫風幾正
暫時故事唔係好關事應該唔洗,第二集系統進步咗同複雜咗

想玩邊隻先就邊集隻先就得
買左第二集,見佢多d角色我諗多變化d
幾好玩
一開波衝去打最右邊果隻王就卡左
竟然有巴打識依隻game

等佢出第二集等左差唔多6年

依隻真心高質 好開心有人都有玩
死左隻補係咪已經可以投降
即買左黎玩
頂幾個回合就可以換番出黎

另外藥水都好緊要 記得入圖前裝左佢
死多幾場了解下個系統先,對於果d卡牌技唔係好了解
佢有埋屬性 某啲怪會有抵抗

儲埋啲大技石 唔好用住 等到打王同救命用
寶箱點樣消?
限時內將條鎖匙標誌落到最底
呢個post嘅人係咪全部50歲以上
三消game 10年前就話好玩啫,依家out曬啦
依家阿叔都玩緊pokemon go,2022仲同你三消?
講畫面,作畫垃圾,唔講以為係小學生交嘅功課
講角色,大波妹又冇,蘿莉又冇,底褲都見唔到一條,叫窩哋00後點玩
仲好意思賣50幾蚊?
走吧,咱們回去玩原神
運氣好課$700就抽到一隻角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞