Bleach千年血戰篇預熱|7月重播

342 回覆
59 Like 7 Dislike
咁睇其他囉
久保專訪
久保:我已經決定在 15 年內結束漫畫,並且在最後一章中出現了這麼多角色,導致有很多戰斗場景未能具體地展現在漫畫中,所以我希望動畫盡可能補番果啲場景

https://twitter.com/shonenleaks/status/1546528722269790209?s=21&t=KRoq3dmWdYELYCDsD-_5Vg

Q. 最期待什麼?
久保:友哈巴赫同山本之間的戰鬥。以我目前所看到,戰斗場面看起來會很精彩,這是每個人都可以期待的

https://twitter.com/shonenleaks/status/1546532715909881856?s=21&t=KRoq3dmWdYELYCDsD-_5Vg
即係動畫山本會死得無咁on9?
友哈巴赫替身同山本之間的戰鬥
其實打個個係假友哈嚟 你而家姐係buff假友哈
諗諗下山本死得更ON9
算尻數啦
有得畫果時又唔認真畫
屌你一話十幾頁可以差唔多一半都係黑畫面

唔知動畫廿分鐘計會唔會播返十分鐘黑畫面

隻megahouse 4刃好好j
諗返起當年山本企定定比人一刀諗就係激撚死

我記得當年睇果陣
有人留言因為友哈係last boss 所以攻擊力高 可以秒殺山本

唔通山本比友哈斬果陣山本谷起佢啲肌肉防禦友哈嘅斬擊咩屌
睇動畫純粹睇卐解
理鳩佢咩劇情
隻翼岩岩好 到頂
最緊要型、爽同潮
對翼大到擺唔到入櫃剩係擺到呢個位
$?
差唔多2千
無左卐解之後可唔可以頂多幾刀先死
做總隊長都一下就秒左
我都好鍾意呢幕,應該要做返一幕係山本大意,所以先俾人秒,如果唔係都好唔合理
死神係啲人又要屌又要睇嘅動漫之一
邊睇邊屌界黎講死神真係表表者
恨鐵不成鋼

屌佢因為個時真係鐘意睇
個作者自己玩爛自己套野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞