加拿大 Stream B OWP 討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有無巴絲係讀hkbucie ,認唔認可的
點解你地咁快我medical 完2星期仲未有消息
請問各位安省邊度學車好?
原來卡緊biometric就黎成個月
Biometrics 係未更新定未收信
好似有國會議員去信話希望取消5年學歷限制?
不過唔抱太大期望ircc會改
我都覺 不過有都係好事 有啲過左5年又唔夠錢讀書既
有d 希望
更新左未有信月頭做biometrics 既
今日交左申請
owp + swop +msp
好緊張 希望順利成功
今日佢寄信同我講要我提供中學後所有成績表、副表同ECA
保險啲想係度問下有冇巴打係咁?
btw我中學同大學唔係香港讀
唔知關唔關事
中學後?
=大專 / 大學?
大學
所有就真係冇見過
Final transcript with hon 都唔夠咩😥
我10/6做完biometric冇更新過
我係,上幾頁有留過言
交晒就approved
想問下WES如果做兩個degree,bachelor+master會唔會要加錢?
我見到一個youtube video入面UST好似得郵寄,冇電子,有冇UST ching有經驗知要搞幾耐?同埋萬一IRCC抽中要求ECA,有幾多日時間做?
我仲等緊做upfront,唔知係咪宜家就可以做WES,因爲我見到佢會直接send result比IRCC,如果我未開始申請owp就搞WES似乎有d怪? 如果WES要好耐時間我就即刻做。Thanks
今日收到bio letter,咁啱見到28號有位即刻book咗
想問巴打最尾upgrade個度搞左幾耐
另外仲想問下係咪一個月後佢先睇你啲野
岩岩upload 左啲transcript 但wes 仲未有
佢會唔會呢幾日就睇以為我無諗住整wes 直接拒絕我
ust有得send e-transcript
wes幾時都做得 即做穩陣d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞