加拿大 Stream B OWP 討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Book biometric 話IRCC NO. 已被使用
而家Book唔到biometric,有冇人有類似情況?
Btw IRCC真係好快手
5月31 submit application
6月16 就收到biometric letter
Certainly can’t
唔需要學歷認證=/=唔需要畢業證書/畢業transcript
WES 寫
Your evaluation is in progress. You are not required to do anything at this time.
The estimated completion date of your evaluation is 7/14/2022

正常係咪會早過呢個日子有份電子嘅版本?
都係4月尾做
一做完即刻apply
Upfront 四月做
咁3/6 bio request
你嗰陣時book咗幾時做
之後就pass左
唔該哂
wh in CA / BNO scheme
你哋有無睇尋日 IRCC 個介紹 Ottawa 個webinar? 到 Q & A 環節個撚個喺到問 IRCC OWP 啲嘢,人哋介紹渥太華你冇興趣就走,喺度問第二樣,好鬼核突
今次冇得賴其他人啦
香港人仲要有份炒高人地樓市
依家都幾多加拿大人鬧鬼
樓價真係太高
Behave啦
Push

加拿大STREAM B OWP討論區 (4)
https://lih.kg/wtDJjbX
#278 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你條友咪又水人
已封鎖會員 -香港內地黃大仙

你成日俾fake news
有,email confirmation 後都有SMS confirmation
Ou一樣可以做wes
下年1月先 grad咁汶水 咪試下淨係交 transcript畀錢博囉
反而係你條五毛做咩唔永留大灣區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞