[Mac撚] 用家/買機集中討論(83) 蘋狗搖錢樹M2 Air出場

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
你入Apple個網㩒下m1 max 24 core + 64gb ,唔得嘅話佢唔比你落單喇
想問太空灰之前係唔係話會甩塗層..
今年無airpods送
可以裝幾套av

新加坡送AirPods
香港有機會一樣
香港:跟大學notebook program
香港

今年疫情冇嘢送
7月先知
同問
話說買咗部mac studio, 但又唔想用studio display, 有咩好選擇?
想27吋,4k, type c input, 望到P3 色域95% 以上

做左少少功課,除左LG, 得番Dell 部U2723QE 可以揀嗎
其實冇乜揀 LG DELL穩陣
真係唔想偏色就要買返apple了
仲有Lenovo P27,Dell舊嗰隻U2720Q
其餘再大color coverage嗰堆pro mon我估你唔考慮?

我唔知點解P3 95%對你咁緊要,如果唔係PA279CV好易入口
咁有可能因為亞洲呢面AirPods易派貨同埋需求無老美咁大
不過$150鎂算同你賣對AirPods出去唔差大遠
上年賣AirPods 850 都係送card 好啲 可以拎來買iPhone
講真bts 冇m2 mba嘅話,買14 mbp好過
美國bts寫明有m2 mba
諗住買袋底?
依隻支那牌子嚟,我會prefer 等佢淘寶有時先考慮買
張圖有埋m2 air
想問下Apple Gift Card 有無到期日
有幾張信用卡會送Gift Card
但好似夾唔到BTS用 唔知可唔可以留黎第時買iPhone
無限期
無限期,但gift card 唔準買頭一個月既iPhone
咩av 要成tb
美國bts m2 air 1199 -> 1099
感謝
又想問下 幾年前見人會收gift card
呢家仲有無
本身諗住10月用gift card 就咁上education store買
但呢家如果bts有 又想早D買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞