[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (230) 好撚想睇新劇場版

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來咁
七夕咁係咪w pool? 見有爛臉
點解天下一無得解日任咁反智
白飯仲要等
其實對上一隻ooo已經好耐之前
但七夕主題係未來篇都幾撚難eza哂啲角色

Lr hehe係最急切,其他同輩lr已經上撚返哂神台得佢仲係onon99

Booo + rose
可能會同一個eza 打哂啲章,好似技4x + 超* 咁

免費lr bo
仲唔eza唔知幾時先有機搞

Lr杜舞
可能要等下次

問題係7夕唔係最大型活動,會唔會咁好死俾我地eza咁多卡,仆街bandai之心路人皆見
本來億下載可以搞掂四五隻,宜家要再hold
LR BLUE應該EZA啦……難得update冒險
題外話,原來桃白白今次係最後一張
下回天一會有新卡
原本我都以為係億下載未來篇upgrade返哂啲古董,但宜家轉劇場版就真係唔知點搞

可能關套劇場版延遲左上畫事,之前係早啲上畫就fit到七夕
最後睇下點
Lr hehe會唔會翻新動畫
快d整隻黑悟爛面200%
本來今年下載活動係未來篇呼聲都好高
點知提早左去七夕
唔知係咪為左就劇場版

(依家應該未解禁劇透,所以唔出得卡住)
好心就劇場版自己搞個大型活動啦賺咁撚多,俾多個大節慶我地玩家開心下好撚難咩,又唔係要你年年都搞多一個 幾年先有一套電影
咁公道講佢想搞都未搞到住
唯有希望個活動佛心啲
天下一淨係做左日任,啲卡比以前更加無用途,佢唔eza 根本提唔起勁打
原來開左天下一
其他地區都未上映
佢出卡直接劇透晒睇條毛
話就話網上有
但官方點都唔可以咁劇透
布洛尼都係咁姐
但今套暫時官方未對外講悟飯新形態既正式名,同last boss係咩
上套都叫一早講左你知有bxxx
漫畫今鋪似比達會收尾
#DragonBallSuperSuperHero  crosses the 1 BILLION YEN mark at the Japanese B.O. after a week of its release! 🙌🔥

For comparison:
BoG (Sat release) hit 1 Billion in 5 days
RoF (Sat release) hit 1 Billion in 6 days
Broly (Fri release) hit 1 Billion in 3 days

7日
恭喜,但Dokkan : 唔關我事
收差左唔派石啦,雖然改期問題大啲
力Lrboo eza應該都係跟返冒險關攞章,不過斬件咁每一個月放一兩關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞