[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (230) 好撚想睇新劇場版

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
劇場版,八月中全球開始上電影,國日同步
可能官方仲未正式「劇透」
依家可能整好左都唔出得住
某人好唔鐘比達,咁出應該唔會抽
七夕次次都唔中
要之後做柱先中到
拍片黎送石
Caped
唔記得父子波係射爛臉定未爛既hehe?
完全冇驚過
重睇
不了 重睇hunter好過 黎緊重新連載返好似
咩都出過晒啦其實
仲有咩好出…
如果出咁多次都要搭住舞/老豆咁出,證明官方覺得呢隻角人氣唔夠,一個擔唔到大旗
超大杜個氣場細左

斯路篇明明好型

未來篇on9仔咁
都算
諗住返嚟班馬 點知條撚屌悟空連個世界都毁滅埋
慘到仆街
完全唔記得左有天下一打 要做日任呀
大活動 唔計悟達
好似得超2飯擔過大旗
大杜其實ok ge 元氣杜果下係幾型
但超大杜先出過限定,Z果個要到上年先有張限
仲要難用
好膠 一諗起佢超2實力無啦啦爆seed 斬撚死個超藍都打唔贏既人就冇興趣
咁我又唔覺得有咩問題,佢都慘到咁
比佢開下外掛啦
如果用完元氣劍完我覺得收尾得唔差
超未來篇最大問題都唔係比大杜斬
而係幾條友輸完番去打又輸之後又坐時光機 仲要加個不死身
不死身由斯路開始都係好難搞嘅一樣野
你處理得唔好根本就係一pat屎 合體啦 出完blue又無啦啦夠鐘
最後大杜斬都算啦 仲要斬唔死要全仔收尾
成個故事都煩到pk 睇到好燥
全仔先係最大反派
根本好撚on9
我唔知佢地保護左d咩
扎馬斯都剩係想殺人類姐
全仔成個宇宙毁滅左
佢地事後仲要好似冇事發生咁
因為有維斯包左底 梗係冇事發生
根本弱智
人哋gbf主線都會加下新島
呢邊可以唔知幾年都係同魔童修練
真係痴撚線
其實一早應該用其他角色開條主線/另一個世界觀試下水温先,未來杜又好,宜家悟飯又好,悟柒兩條友已經開發晒已經好悶

同埋宜家龍珠同現實生活文化好脫節,唔觸及現代議題,又無任何日本/西方/國別文化,科技、異世界幻想,甚至少少飲食衣著乜都無,例如三四十年前會對時光機 teleport 呢啲新野有幻想,宜家係乜都無,淨係得個打字,呢啲咁既漫畫一早out 晒收晒皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞