尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup

1001 回覆
191 Like 23 Dislike
兩日了
一開始就係咁宣傳,跟住就話會搞ngo,話唔係臨時臨急補鑊先諗出嚟嘅,plan左好耐,之後已經一片罵聲,啲人話要攞牌㗎,要好多文件申請,唔係話你要搞就搞,佢啲員工就開始木口木面。
跟住問多兩問唔識答,就叫佢一個幕後嘅同事答,話係嗰個同事搞嘅,跟住個同事死都唔肯出鏡,擾攘左半分鐘,跟住先走出黎話依壇嘢係應該會計搞嘅
然後最記得有條問題就係問,點樣唔俾18歲以下嘅細路買佢哋嘅nft,佢哋就話用宣傳同埋呼籲,大約係咁嘅意思,跟住開始就有少少起鋼,嘩大家唔好睇小啲小朋友,佢哋有獨立思維,都有權選擇買啲咩唔買啲咩,然後就話自己個Channel小朋友佔嘅比率係極少,如果從後台數據表示,跟住就話不過自己唔會用呢個做藉口,因為有一個小朋友睇佢哋都會為嗰個小朋友負責,然後就開始講後台數據每個年齡層幾多%,然後仲用個手機影埋嗰個後台數據,跟住嗰個哨牙婆態度開始好得戚,然後Sunny叫大家唔好delete留言,你一個人留100個message都可以,總之喺度單單打打嗰啲,然後就完咗
唔記得(2)
好想睇
想睇+1
Sunny大佬直播片唔洗剪都得架
lm 幾時有片睇
金魚咀Sunny出片未呀
出片未呀,等到條頸都長啦
好想睇
我支持你搞NGO架
可以賺更多呀!
有片未啊?本身都諗住買,想睇埋條Q&A片就課金,
點知到依家都未有片一日未有片,我一個仙都唔撚柒俾
字幕使唔使加咁耐
大J個新post係咪講緊佢地LV袋
片呢豪哥
佢地係咪去左馬里亞納海溝玩潛水
我嚴重懷疑樓主打一大篇fake野老屈sunny
點解sunny重唔出黎反擊佢呀
斷估佢都唔會出直播片
希望Sunny哥哥快啲反擊
想足本重溫, 最多加入會員啦
肯放咪入去睇一睇囉
但放都唔敢放
定係DC到比自己友睇算?
DLLM屈人重咁囂張 好嬲呀!!!
最衰我冇backup
如果唔係一定放上黎打爛你塊面
Lm等片
真心支持
其實加入佢地會員 有咩其他片睇 係咪冇咩特別好垃圾架咋
上個Post (1)

尋晚sunny 直播Q&A live 有冇巴打有Backup
https://lih.kg/3026699
係,我本身唔鍾意大J,而家好鍾意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞