遇人不淑——高傲女神搬起石頭砸自己隻腳嘅故事

991 回覆
92 Like 100 Dislike
女主起碼樣靚身材正,你…
鬧埋你都仲得啊
你知唔知肚腩係墊幾多個砵仔糕都遮唔到㗎
????屌你老母
屌你老母 咪俾我搵到你係邊個
唔小心㩒咗入嚟睇 又幾有趣
文有趣定互動有趣
潘鳳都無波
有的
有冇你對波咁大?
一定大過佢對波,不過就一定細過佢個腩
有aa?
hope so
幫你推下先
Both
聽日先寫文
18.

潘子韻果然講到做到,之後嗰幾日,佢都冇再出現喺書店度。

今次佢真係俾張正楠激親。

潘子韻由細到大都習慣咗俾周圍嘅異性捧住,從來都冇人會俾面色佢睇,更唔好講話玩佢。

張正楠係佢溝仔生涯中嘅一個例外。可能係因為咁,佢先會咁堅持要溝到對方。

不過,對潘子韻嚟講,為咗溝張正楠而靠講大話去佢間書店度返工已經係底線嚟,佢唔想再熱臉貼冷屁股。

佢本身就係一個心高氣傲嘅人,無論張正楠有幾吸引,佢都冇辦法忍受自己為咗一個男人變得卑微。

更何況,佢都未鍾意張正楠鍾意到呢個地步。

呢一刻,比起傷心,潘子韻更多嘅係覺得柒同埋嬲。

潘子韻唔嚟書店其實都喺張正楠嘅意料之內。

同佢相處嘅呢幾個月,張正楠已經將潘子韻嘅性格了解得七七八八。佢知道潘子韻呢種女仔骨子裏係比任何人都要驕傲,當發現自己俾人玩之後,潘子韻肯定唔會再出現。

雖然呢個結果係張正楠有諗過嘅,但當呢一刻真正來臨嘅時候,佢又覺得唔係咁自在。

諗到潘子韻臨走前發紅嘅眼眶,一絲內疚緩緩喺張正楠嘅心底發酵。

雖然潘子韻一開始令佢覺得好頭痛,但其實呢個女仔都有佢嘅優點。

雖然目的唔單純,但潘子韻做嘢幾認真。張正楠一開頭係咁刁難佢嘅時候,佢唔忿氣得嚟都會照做。

單從工作表現嚟講,潘子韻又唔係咁差嘅。張正楠諗。

尤其呢幾日書店突然多咗客人嚟,張正楠後悔嘅感受就更加深。

「老細,你哋個靚女店員呢?」

「佢病咗冇返工呀。」張正楠不厭其煩咁答。

呢個男仔已經係今日第四個問呢條問題嘅客人。

張正楠覺得自己就嚟虛脫。

話說正正就喺潘子韻辭職之後嗰日,連登上面突然出現咗一個post。

「呢個書店女店員好正!」

簡短嘅標題成功咁吸引咗一眾連登仔㩒入去睇。

當然,當中亦有為數不少嘅人係為咗睇下有幾伏而㩒入去。

然後大家驚訝咁發現咗一樣嘢。

竟然冇伏。

個post入面只有一張相,相入面就係個女店員,俾人影嗰刻佢正喺度執緊書櫃高層嘅書。

張相只影到女店員嘅側面,但已經睇得出係靚女嚟。佢當時着住一件短版t shirt,衣服下擺隨住佢抬手執書嘅動作被掀起,露出纖細白滑嘅腰。

據樓主所講,佢有日做嘢咁啱經過書店,透過書店玻璃見到喺入面執緊書嘅女店員之後驚為天人,所以就影低咗。

可想而知,相入面嘅主角就係潘子韻。

「竟然冇伏

「食過

「邊間書店 我想瘋狂睇書

憑住連登神探們嘅努力,佢哋終於搵到張正楠間書店嘅所在地。

就係咁,因為呢一個post,呢幾日有好多人慕名而來,想睇潘子韻。

不過嗰陣潘子韻已經走咗。

而隨著親身過嚟書店嘅人越嚟越多,連登post嘅留言亦往一個奇怪嘅方向發展。

「今日唔見條女 得個老細喺度 但個老細都幾正 大大隻又靚仔

「其實我想俾老細屌多啲

「想老細睇住書教我含佢條撚

作為香港最大型同性戀討論區,張正楠張相一俾人post咗上去,書店post好快就被一眾Gay佬推爆,甚至開埋新post。

於是呢幾日張正楠都忙到成個陀螺咁冇停手。

佢從來都未試過好似而家咁渴望潘子韻返嚟幫手。
有文睇好幸福
文啊
救命個內容好貼切呀
覺得自己寫得好真實
乜撚嘢
寫實到
楠哥唔好屈服
一定要繼續玩潘鳳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞