Xperia 1 iv真係年度垃圾機皇,用PD快叉都會鎖到得60hz

100 回覆
45 Like 10 Dislike
你睇清楚未
但都順眼過M同墨好多
sony硬件屈機
但軟件垃圾
點會冇睇清楚姐身同感受啦所以晨早就放棄咗佢
之前部pro i吹到好pro,又zess鏡,sony相機技術精華咁,但賣到過萬,收返黎風好似又係風評麻麻,無耐又出部旗艦i iv,如果我唔係用開,我真係唔會用sony機
考慮過轉會SAMSUNG嗎?
用iphone啦,配合macbook,ipad用一流,同售後support一定好過sony
佢係 sell 有好多手動設置功能可以, 你見到有好多制個介面好多字就覺得好Pro, 唔代表哂5分鐘用 Xperia 影一張相, 會靚過用 PIXEL / IPHONE 鳩影
垃圾,話緊你
做咗幾代fan boy 呢部真係冇乜性趣
啲鏡頭補返1 iii 啲缺陷又變新機
sony連仔都唔屌
高科技石墨散熱差唔多
吓?我地Sony有黑科技啵on9,點夠我地抽

識用手機,一定係用日本匠人之心頂級黑科技專業級攝影手機王中之王Sony Xperia,我哋仲連續幾屆拎咗全球極具認受性嘅設計金獎!我行街一拎部電話岀黎d女即刻濕哂
我直接用Sony Xperia 嘅自帶發熱功能,幫佢地整返乾條褲仲俾人讚我呀係暖男,事實啲熱力係喺我部電話到散發出嚟

iPhone? 垃圾!隨波逐流!係啲凡夫俗子唔識電子嘢嘅人先會用成班就好似被圈養嘅豬咁

唯有係用Android機,兼且係擁有頂級黑科技嘅Sony Xperia 手機先係人上人,傲視群雄!君臨天下

請為身為索粉嘅你感到自豪!
我地sony大把黑科技
拎哂設計獎
出街用啲女見到濕晒
毒撚情懷,係信仰充值
當你轉變認知,買Sony手機係買Sony品牌
乜嘢相機呀屏幕啊電池都係送俾你體驗下
鍾意嘅可以買佢嘅相機電視同埋充電池
好似未試過有好評呢個系列
幾隻iDog係度互含
男人用隻手都油晒出晒手汗
ifun以為搵到位入an好興奮
難得唔見護主犬入黎

sony 部垃圾講再多都有人中伏

唔中過都唔醒覺
最好笑啲索粉話:電話一部啫,咁大仇口,一定係打手
屌你,部機又唔係平,又唔減價,六七八千買部屎返嚟,放出即蝕一半,錢好易揾?唔燥就假,永不錄用
設計dolby atmos唔識自動開關、整走埋control center 快捷鍵嗰條友,你去自含啦
圍爐啲風向導班友預訂一出即買,中伏就笑/ 屌柒佢哋
雖然夠仆街推人落火坑,但又真係幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞