[日/台]貓咪大戰爭 (63) 飛腳大戰爭

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

[日/台]貓咪大戰爭 (62) 藍眼祭
https://lihkg.com/thread/2997151/page/1

問:入左遊戲可以玩咩
答:請打日本篇(台版叫世界篇)

問:一開始都幾悶,可以點搞
答:過左日本篇就多姿多彩,好多野玩,到時形形色色嘅關卡同新貓等緊你

問:我洗唔洗課金
答:可課可唔課,當然想儲貓嘅話建議課,但若只想通關嘅話,遊戲內關卡會送嘅貓都夠打,網上面都有好多無課金攻略,而且唔課都會有超激貓,所有人都會有超激貓

問:我過左日本篇(即台版世界篇)打關卡嘅順序應該係點
答:一般嚟講過左日本篇我建議打齊日本篇寶先,因為無論日本篇、未來篇、宇宙篇所有寶物會直接影響喺呢隻Game 嘅所有關卡。 呢個寶物之後你可以打未來篇,同傳說關卡雙線進行,而狂亂同大狂亂(狂亂貓嘅三階)嘅話呢,一般會喺狼女前後(傳說18 大關)打狂亂嘅,有狼女會易少少,冇都冇乜問題,同期會打緊未來篇第二第三章左右啦,冇固定個個都唔同。大狂亂就再之後嘅事啦,有人2 千幾rank 打,有人就3 千幾(會易啲)。

問:如果我卡左關可以點
答:如果卡左關,多數係2 個原因,第一個可能啲貓等級唔夠高,因為貓夠高應該易過啲,第二可能係砌錯隊啦,到時候可以上嚟問,應該會有人答到

過左大狂亂就唔講了,新手嚟講條路都遠,到時都自己識玩啦,唔打咁多啦有咩可以再喺到問。

唔建議呢D貓開局,會嚴重影響遊戲體驗
(c.f. 以上Tier表s

飛腳貓
新post lm
有排都未夠石升
全部都麻麻
絕命冒險家 殺意貓 ex白耐障 最後先異星稀有?
然後日版新出嘅黑耐打同對浮降攻都好渣
打多d河馬啦
又塔...
打河馬會跌石架咩
有無巴打分享下用緊咩隊打河馬星人

後面果d 倍率好惡打
細河馬 打金圖
細河馬即係邊啲
dllmch仲未捨得有禁個制就跳一個留言
垃圾連狗
想直接睇#2
btw死腳交樓主
黑色嗰陣suppose要打黑鴨,但耐打加打單體好似冇乜用同埋隻黑鴨好厚血
唔知邊個天才將異星奶奶奶同黑鴨擺埋一齊
真田每俾人傳一次就插黑鴨一次
1隻真田就ko黑鴨
lm
XP感謝際max隻次次都係死喺隻猩猩手上, 好灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞