iPhone 13 Pro 128GB 換 S22 點先最抵

15 回覆
8 Like 24 Dislike
用唔慣
想轉番 An 機
應該去衛信 trade in 定直接買再賣左部 Iphone
雙機流,一部打機一部睇嘢!賣又要蝕唔小,自己玩埋
求其買部A33做電話, 部13 Pro 淨係打機同影相
同我換 我想轉返iphone
如果新淨 電池健康 放俾人好過

去鋪trade 你問佢咩價
如果你新淨個個價就無咩扣
呢個價可以做參考
正常而家仲有保一定放俾人可以高d

btw 點解買s22?
見朋友部s22plus 睇片好唔錯

如果我新note10plus死左會買S21ultra
其實個鏡頭禮我覺得幾靚
13 Pro 又重又闊唔岩手型
之前用 S10 個 size 太正,但呢家又無呢個 Size
最後得 S22 岩我
s22 個型同s22 plus 一樣都平面mon
貼mon 貼都平好多

s22 ultra 呢d 曲面貼張好既都3位數
但s22電細, 未必夠用全日
22+ 會好d
你要咩色?
換s22唔係問題
換部細機你諗清楚
同代機唔建議換,我轉iphone嗰陣都係有唔慣問題,最尾一星期就慣到,最尾忍咗兩年幾先轉。
重點s22真係唔抵轉,13pro好啲,我係你就等s23
s22 成日好撚熱,倒水電,千祈咪撚買
正確,我用左一個禮拜都冇就放左
s22 仲衰過S21
熱撚到仆街一熱就會好撚慢
用緊s20+, 無機換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞