點樣對付鐘意認叻既人?

24 回覆
16 Like 0 Dislike
上知天文,下知地理咁,以為自己係先知?

瀨撚左野就乜柒都唔知,又唔關你事咁
問佢攞稅單
你講得岩
哦~原來係咁
點解既
我當你讚緊我啦
上班台啊ching我po錯
唔理佢,佢講野當睇唔到,聽唔到
一係笑到佢潛水唔講野
條友頭盔都費事戴,直接大你喎,為乜呢
如果個個係腦細呢唔敢9佢
有d柒既,咩都唔識,但又鐘意認叻,咪哄/撚下佢囉咩都 係呀係呀?哦西利西利
有d人真係有少少叻,同時又鐘意認叻(姐係好勝)既,你低調咁贏佢一兩次,佢就會respect你,唔再係你面前認屎認屁
呢啲人我唔會尊重囉典型老屎忽,仲要人請教佢啲outdate野,當年有幾勁乜柒乜柒咁
ching睇黎係有啲歷練我就係用緊你呢招,乜都係呀係呀,好呀好呀睇埋你下半段就學到野佢正正就係有少少叻,但又鐘意認叻。but,佢係我腦細係咪冇得搞
無解啦,唯有吹奏下佢
係呀係呀叻呀叻呀 知你好撚型
係呀係呀叻呀叻呀 知你好撚型
係呀係呀叻呀叻呀 知你好撚勁
你咪買極唔撚停 我又睇極唔撚明
Woo 好撚靚 又一對新嘅潮鞋
但係你咪又係吾撚識讀嗰個 潮牌
一個潮孩去潮拜 唔啱帶佢照帶
唔啱size佢照買 太陽曬正照排
其實都幾欣賞你哋嗰份堅持
I know life ain't easy for four pairs of yeezy
著住yeezy Kanye West 係邊個都唔知
不好意思你們有沒有 superme
無style 你咪繼續受人 疏擺
唔該你收返埋你嗰對咁嘅 Gucci拖鞋
你咪 最撚叻 提款搵你契媽
最緊要 齊款巴黎世家
有乜嘢新款最緊要最快得到
但係你身上根本都睇唔撚到質素
以為自己好撚型 咪玩啦哥仔
你好似幾day 仲未梳洗
唔知係咪你襯得 有啲求其
成雞野擺喺你身上都 有啲流4
呢啲物質令你放唔低世俗
你繼續 扮 貴族 令朋友雙眼 閉目
我嘅個人意見你可以唔撚洗聽
我就係唔撚洗驚 我同你唔撚係friend
如果人無我有 呢啲叫做鍾意
好諷刺 你只不過係個潮流公廁
I'm done (係呀係呀叻呀叻呀 知你好撚型)
粵語

啲學車師傅頭幾堂都好鐘意咁,講到自己幾勁幾勁
咪又係做緊教車 得啖笑
………. 我寧願佢繼續認叻算
ching好有才,係咪歌詞可以rap出黎
惟左扮傻仔畀位佢入啦
某啲小巴佬係一尻樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞