(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(153) 幻花茶屋屬於香港版hololive?

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
佢唔鐘意叉
假如風真再媚宅小小根本唔會差過阿叉
你地應該要學會尊重女性
我恨鐵不成鋼
月川,叉同百鬼係唔多唔少地方都幾相似
帛金叉獻祭自己阿婆;月川出道前家人出事瘋狂tweet報告
百鬼會mon實twitter邊個臭佢打Lol然後block人;月川會mon實黑暗川然後貼堂

唔會話月川係壞女人但我可以講佢人格上係有問題
如果大家睇港V推佢前要小心唔好真係以為佢係你面前做一切都係真
鍾意得百鬼+叉就唔好話我唔客氣
唔開地圖砲咁講人格上係點都有D大問題
鍾意呢d多數咪比較淺層觀眾
除非好似我呢d超主觀立場撐露寶所以全否定阿叉
定係有第二d野覺得佢人格有問題
月川,叉同百鬼係唔多唔少地方都幾相似
帛金叉獻祭自己阿婆;月川出道前家人出事瘋狂tweet報告
百鬼會mon實twitter邊個臭佢打Lol然後block人;月川會mon實黑暗然後貼堂

唔會話月川係壞女人但我可以講佢人格上係有問題
如果大家睇港V推佢前要小心唔好真係以為佢係你面前做一切都係真
可能我都係最近呢個零禮拜先開始睇
但我自己睇佢台覺得佢唔係好放好拘謹咁
淨係睇早晨台同埋佢玩人中
so far都唔係話見到佢好做過d咩

我覺得佢唔係開台講d好差既言論搞事搞是非呢d都暫時給過啦

我都係當普通background台播住打機

唔好太過指責我

同埋佢會貼堂呢d我真係比較意外
估唔到V都會mon我地呢種小薯post
不過都承認果下係有驚喜既
呢到好多港V睇
要睇人正經健康討論live內容應該係睇隔離孝子post吧
我地呢到成班狗頭軍師日日唔係屌V就係教人做V

假如我有親戚細路上連登絕對唔會想佢地睇呢個post
冇計呢到D人風趣幽默
好似隔離咁笑下個推就全身出血咩
呢到每個user都經過千錘百煉
散發住一種魅力
自然吸引到人
完全冇考慮到呢樣野
咁老實講去隔離孝子po睇一堆全肯定bot討論live內容肯定無聊又咩都唔講得
睇黑暗串大家都敢講孝子唔敢講o野
所以或多或少堆V睇完我地點毒打V觀點可能會有得著都唔定
我都同意你咁諗
但我諗多一樣野就係
我覺得佢地做得V 但都算係個公眾人物
就算要扮野都好都起碼要表面要做到比較L&P 尊重其他V
我地呢到要論toxic真係toxic到核爆
佢地真係唔驚比自己fans知道有睇我地post會令其他fans唔鍾意咩
就好似孝子post班純種狗 見到有人入黎呢到討論過都要喊打喊殺一樣
唔建議拎人屋企人炒車嚟話佢人格有問題,起碼佢冇借佢屋企人車禍嚟開台呃抖內
我都覺得某兩個v成日提起黑暗串唔係咁好
有啲擔心佢哋嘅觀眾會唔知佢哋講咩 參與唔到話題 甚至唔鍾意
陣間有觀眾不滿 累到人少咗觀眾睇就唔好
水橙佢地成日黑暗串咁叫都未出事邊有你諗到咁
而且講到底唔鍾意黑暗串始終都係得隔離孝子po堆人
其他外人o黎睇黑暗串咪又係單純一個連登po
瞓唔著有羊睇
https://youtu.be/k1Y2RoVNki8
到底要幾純真嘅人先會信佢地係螢幕前展現俾你睇嘅都係真 人唔多唔少都有啲秘密
點會毫無保留地展現自己最真實一面出黎 得罪講句 你就只是一個小觀眾 多你一個唔多 少你一個唔少
月川早晨
其實係我
唔好搞我嘅水澄
追曬尋日po
原來月川 水橙都有男朋友
咩都唔知咪覺得係小圈子post
有睇開個V 咁啱個日講緊 好難鍾意呢個post
睇完呀羊朝活 全身充滿力量了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞