29-6-2017 我愛長澤正美(3) 銀魂8月10號上映

1001 回覆
23 Like 1 Dislike
有冇巴打有Last Friends sp片源可以些牙
有冇巴打有Last Friends sp片源可以些牙

http://m.youmaker.com/video/svb5-48a11b0084844a9393296e121c2ee893001.html.最後的朋友特別篇%20%20(Last%20Friends%20SP)%20--%20剪輯版.html

星空巴諗住搞埋雅美啲劇

唔係啦最近睇呢套劇姐
原來佢係真田丸個桐
第一次睇佢嘅劇

(但我係因為堺雅人而睇)

入面好多女都唔錯

啱啱先睇到15集秀吉
佢個女(好似係, 太多人未認得晒)都幾高質

聽人講真田丸係極限伏劇
不過ching 睇得大河劇都應該有返咁上下功力

唔係話後面先伏咩
不過啲打鬥係好流

我反而聽人講話最尾兩集最好睇喎
不過個人覺得套劇都哂咗正美成年

d錢用晒係大阪冬夏陣
之前都係用cg打仗
真田丸比我感覺唔錯
可能本身我鍾意真田幸村
Pish

pish
啱啱開求婚大作戰第一集嚟睇 長澤正美好靚呀

[black]結衣BB世界第一 侵唔好諗住o係隔離攻擊我[/black]

[black]結衣BB世界第一 侵唔好諗住o係隔離攻擊我[/black]

識貨
其實唔止求婚嘅雅美靚

識貨
其實唔止求婚嘅雅美靚

識貨
其實唔止求婚嘅雅美靚

ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞