關心妍重提「關家姐事件」 考慮過報警搵作者:上帝知道我冇做過

151 回覆
547 Like 16 Dislike
專心臭女啦出嚟屌
篇文大大隻字寫住關心研wo, 雖然打錯字
點樣關之琳啊?
好慘,以前啲人網上講乜就信乜。
原文冇是咁的所以當年好多人叫佢0分重作
無呢篇文佢更加無人識
唔好低能啦
嗰時出道 無話再講 + 負擔不起已經紅得好緊要
過多一,二年賣電話廣告, 首"你有心"做主題曲, 其他女星都企埋一邊
若然我無估錯,閣下應該係低能既?
係撚 篇文係開晒名寫明係關心妍架
又一次證明連登正負評係笑話嚟
上面話篇潮文拉到佢收皮有少少太誇
果期香港樂壇其實好頹 好多新人爆出黎 兩三年就沉落去
同期 蕭正楠 側田 衛蘭 甚至張敬軒俾我感覺都係咁 (酷愛已經係2007)
依家事後諗番 除左因為英皇要獨大
可能因為台灣正正係周杰倫王力宏全盛期 蘇打綠果班又開始冒起
香港又未出現本土情意結 家姐可以話生不逢時 星運無就係無 無得講
我當年睇過原post
最開頭啲人都係話係關心研/薛家燕
後來過多幾頁啲人再話薛家燕唔符合「偶像」個定義先將矛頭指向關心研

大家可以諗下03年(網絡大典寫04年,但我記得係03年尾)有咩偶像,就可以順藤摸瓜諗下係邊個
乜原來有人當篇野係真

佢紅唔起關咩事
咪就係,當初個個都知係潮文玩膠架啦

唔紅搵野賴
嗰陣真係有人信喎
加埋俾TVB封殺搞到佢人氣大跌
就係因為呢篇文所以搞到咁頹?
關家姐+關菊英 應該係double kill 一野柒到落地核
講樣唔差,又大波,而且真係唱得,雖然本身都唔算紅,但應該不至於半退出
關家妍
屌佢咁撚靚又大波重要聲底靚咁唱得 佢唔撚紅真係千古謎團 到底當年啲人係咪弱智
應該比x 皇拉左落黎架啦,可惜
係啲娛記每次都問佢
到今日我再開演唱會又喺唔同網上流傳,所以我發覺啲人都幾堅持!哈哈哈

撚有人再post
連佢開演唱會都冇人知
果時聽講話英皇想搞臭佢, 驚佢紅過JOEY
想睇佢演唱會但680 係最平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞