阿仔扭計要「睇電視送飯」 港媽出街帶走遙控 迫兒睇喪屍片

220 回覆
301 Like 39 Dislike
求其播套8時間av 好過啦
傻西獨留子女在家刑事罪黎架
食得慢又唔得
食得快又驚會哽親
阿仔:正阿!
TRUE STORY
我平時返工都唔帶公事包,兩手空空幾能嘆呀,就係為能咗呢舊解碼器攪能到我日日袋住佢係公事包返工,我唸住睇下幾時可以行開一陣閃上去有線度cut,不過真係忙到抽筋行唔開,如事者我就揸住佢日日返工放工、happy hour、睇戲食飯,總之佢在我在,佢亡我亡,真係好能似一個傻仔,日日袋9住都唔知為乜,一來舊野已經重二來真係驚自已大頭蝦整唔能見,比人執到都當垃圾”DUM ” 9咗,到時連個公事包都蝕9埋我就真係要攞日大假去遊行。

起初d同事仲以為我買咗部新 NOTEBOOK,我都唔能識點答佢地,求能其笑吓就算,費事比佢地見到我有舊咁既野係袋以為我痴9咗線。不過我知道紙係包唔住火,有一日成班同事去飲茶,當埋單之際,我唸住係個公事包攞個銀包出嚟,點知我攞9錯咗,潛能咗個remote出嚟當銀包,我果刻真係唔能知可以講乜好,成間酒樓好似靜晒,d茶客仲以為我想轉台…..就係咁我一手揸住個remote,一手揸住個銀包埋單……..丫……果條酒樓亞姐重能好意思問9我個搖控係咪佢地,我面都紅能埋同佢講我袋入面仲有舊解碼器連插蘇你要唔要呀。
一陣嚇到好似N年前個外國肥仔一拳打爆個mon
delete 晒啲台,唔畀遙控你應該攪唔掂
做得岩
兩個都係唔識教 asian parents
可能佢個仔過幾年就送佢終
窮撚
人型海象正好多喎
細個嗰陣食飯都係睇生化危機同埋盜墓迷城
人地教仔都要擺上網公審
我係阿仔就掟爆部電視+長開水喉玩水
我用緊Samsung UHD
真係咩制都無
連開關都無
係咩?
等佢睇緊推條jumpscare畀佢
個仔幾大
一陣報驚話疏忽照顧兒童拉鳩你老母
個仔幾多歲 係唔係獨留兒童在家
呢啲老母忽視仔女情感需要
好易教到啲連環殺人兇手出嚟
令到細路有暴力行為
唔係打暴力遊戲、睇恐怖血腥節目
係當佢哋仲係好細個嗰陣被忽略情感需要
咁佢哋就會下意識都覺得咁人哋嘅情感都唔需要理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞