[Mac撚] 用家/買機集中討論(7) 買機送暖氣

998 回覆
3 Like 1 Dislike
有無人知咩事,我買左部mbpr加apple care既,之後上網打番個serialno. check下幾時到期,個期就啱啦,但部機個spec錯左,我買既係256gb cpu係2.8ghz 佢寫左512/2.9 係發生咩事

比錯你
快d去換返部
有無人知咩事,我買左部mbpr加apple care既,之後上網打番個serialno. check下幾時到期,個期就啱啦,但部機個spec錯左,我買既係256gb cpu係2.8ghz 佢寫左512/2.9 係發生咩事

比錯你
快d去換返部

免費upgrade
煩緊去豐澤買定APPLE STORE 買好
豐澤免息分期, 但係有問題, 無得換
APPLE STORE 就打上CARD CENTER 分期, 但好似會收手續費, 但有得換機

MACBOOK PRO 咁大獲 都唔知去邊買好
APPLE STORE 就打上CARD CENTER 分期, 但好似會收手續費, 但有得換機

MACBOOK PRO 咁大獲氣 都唔知去邊買好

等多一代
或者買iMac

2016/2017好似玩擦擦卡咁
係我就揀2015或等下一代

好難忍手既, 毒蘋果
有冇人知Ione display邊度有貨?

唔係WO,

而家係APPLE STORE 買MAC 係咪都無左14日退貨換貨?
依家升上大學,想買部mac, 應該會用bootcamp 整埋window. MacBook Air 定pro 好

豐澤有冇imac賣 都想分期

豐澤有冇imac賣 都想分期

有,但改spec 要等耐少少囉
可以連埋Apple care 分
而家唔知有無變
因為都幾年前既事
想問21.5 吋 iMac用
3.4GHz 四核心第 7 代 Intel Core i5,Turbo Boost 技術加速運行至 3.8GHz

3.6GHz 四核心第 7 代 Intel Core i7,Turbo Boost 技術加速運行至 4.2GHz
平時用黎開chrome開2x個分頁同imove剪片
多謝大家分享先
但仲未有人答到我邊度買MBP 2012電好
Amazon會唔會可靠d

無人理
多謝大家分享先

無人理

因為部機太舊
多謝大家分享先

無人理

因為部機太舊

amazon既野如果唔係鬼佬牌子都多數淘寶野黎
美國出左back to school,送beats 3 wireless ,香港呢屌
美國出左back to school,送beats 3 wireless ,香港呢屌

如果香港跟us,多數us出左後2個星期就會有
想問21.5 吋 iMac用
3.4GHz 四核心第 7 代 Intel Core i5,Turbo Boost 技術加速運行至 3.8GHz

3.6GHz 四核心第 7 代 Intel Core i7,Turbo Boost 技術加速運行至 4.2GHz
平時用黎開chrome開2x個分頁同imove剪片

肯比錢就升

如果香港跟us,多數us出左後2個星期就會有

上年香港無

橫跨5年嘅 2011pro13+2016pro15 team rendering

橫跨5年嘅 2011pro13+2016pro15 team rendering

兩粒四核 render出嚟嘅frame 數量啱啱好係2.5x差距 假設ren嘅檔效能需求勁好多倍 呢個rendering速度差距仲會唔會keep住2.5?
多謝大家分享先

無人理

因為部機太舊

Thx
咁岀面幫人換d街鋪咪好大機會都係伏 ?
(雖然都諗住自己買自己換)
多謝大家分享先

無人理

因為部機太舊

Thx
咁岀面幫人換d街鋪咪好大機會都係伏 ?
(雖然都諗住自己買自己換)

最穩陣應該買ifixit
自己YouTube 睇片換
用牙線慢慢刮粒電出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞