風雲谷刪除左第29集[台灣難逃戰禍]

316 回覆
4 Like 21 Dislike
我唔熟軍事 但係海路運輸成本唔係不嬲平過陸路好多咩 用貨輪送package 平到好似唔使錢咁
19年期間好多中立甚至淺藍中年聽佢
依家咪等果班人供奉佢囉
烏克蘭都有內奸,否則克里米亞同頓巴斯兩省就唔會咁容易淪陷
現代戰爭真係主要都係打科技,計個導彈射得快唔快,咩超音速嗰啲friend,或者打得準唔準,再嚟就係無人機、無人潛艇技術,呢啲做得好勝過你千軍萬馬。

仲keep 住以為操體能,上多啲體育課呢啲中古時期思想去打仗,唔講仲以為要排兵列陣、騎兵衝鋒、近身肉搏、練好手臂射箭嗰陣射得遠啲
你爬撚晒文未,屌你老母
米吊拉
同意登島難
但中共應會圍而不攻,斷島上物質
中國假漁船全撚部圍島都幾係嘢
至於海上補給,起埋人工島都仲得,有哂經驗
咬得19既台狗都係藍營共蝶啦, 其實駛咩理佢地, 披床一樣會照比錢監聽
近期睇番大灣輝(沈教授). 原來佢都過埋英國. 無係台灣.

睇黎台灣戰爭機會不細.
唔中就係個3-20%
話晒毛魔係佢偶像
見到武裝漁船圍台灣笑左
佢地有幾多隻爛鬼過期炮艇仔用黎扮?台灣好多雄風用黎清庫存
華人(包括台灣)內奸多過晒烏克蘭、波蘭、立陶宛、拉脫維亞、愛沙尼亞同芬蘭

雜種想用俾蚑共收買嘅台奸開城門俾中国
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞