水晶撚入嚟 (50)新手睇晒置頂先再問

1001 回覆
9 Like 28 Dislike
大家真係要小心依間Joli水晶舖
我個frd早排就係中咗伏
見佢好多分店又開喺大商場就以為穩陣
大家真係要睇pin做足功課先!!
我frd俾入面嘅貌似係老闆嘅死八婆夾硬hard sell
佢本身淨係睇中左一條手鏈 準備俾錢
條死八婆老闆就迫佢買多啲野仲夾硬碌咗佢張卡
話俾咗錢冇得取消張單
咁都算 當買多條飾物 點知條鏈喺舖頭戴到返屋企就爛咗
間野個店員聲稱自己公司係賣靚野
話係我frd自願買 佢自己要承擔後果 冇得退錢同換過第二條
正仆街!!你夾硬碌咗張信用卡迫我frd俾錢叫自願?
黑店咁款⋯⋯營商手法勁似人哋傳銷咁
依啲黑店幾時先全線執笠
點先可以投訴依啲仆街舖頭 唔想再有人俾人呃
忠告:大家真係要睇pin同埋自己小心啲!!
係唔係元朗果間?
係 間野喺元朗YOHO mall有分店
全港總共有8間分店 全部開喺大商場咁濟
鑽石山同馬鞍山分店都已經出咗名係屈人買嘢
著住suit戴眼鏡貌似老闆屈人買嘢嘅八婆就係長駐依兩間舖
咁癲都有
黑店中既黑店
改咗名?
係呀 好似叫p_ws
下個post改
個post 好多店都已經無再更新ig好耐了
有冇人有戴托帕石?
見某店好似不停sell topaz , 講到好神咁
係咪真係勁嘢嚟?
以為執左

佢po出黎果啲永遠喺鋪都唔係呢口價
啲煙有油分
試吓濕水用毛巾抹下
但入左啲縫位果啲就無得救架啦
下次唔好擺咁埋
理論上無,只係無咁靚仔
睇佢IG介紹讚話夠藍,冇雜質。
但網上search就話假嘅先冇雜質。
我完全係新手..開咗燈照住勁耐都唔知到底係染色定係真,請問呢串嘅質素點樣(>﹏<)?
同埋想請問我圈住嘅嗰個係氣泡嚟?
*所有圖片都係同一條藍玉髓嚟

1.水晶種類:藍玉髓
2.尺寸:8mm
3.價錢:$150
4.實體定網店(開名都得):都有,喺實體店買

請問呢兩條點睇? 質素性價比高嗎
1.水晶種類:兔毛
2.尺寸:12.5
3.價錢:700+
4.實體定網店(開名都得):網店
5.圖:

1.水晶種類:兔毛
2.尺寸:12
3.價錢:400+
4.實體定網店(開名都得):網店
5.圖:
只有神像先要開光, 水晶只可以加持。 如果你當護身符咪要嚟求個安心 我冇見過廟賣超七, 不過如果一串白晶/琉璃(琉璃係佛教7寶之一)賣2百幾就
朋友寄左條角柱水晶黎,要點研究擺位?求其擺書枱空位有冇影響?
喺佢面前打去銀行話張單唔係自願碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞