水晶撚入嚟 (50)新手睇晒置頂先再問

1001 回覆
9 Like 28 Dislike
兔毛點揀 呢兩條玩唔玩得過 質素會唔會好差? 邊條好啲? 我暫時冇乜概念 究竟深色靚定淺色靚啲
1.水晶種類:兔毛
2.尺寸:12.5mm
3.價錢:358
4.實體定網店(開名都得):網店
5.圖:

1.水晶種類:兔毛
2.尺寸:12.5
3.價錢:250
4.實體定網店(開名都得):網店
5.圖:
仲有條綠髮晶定綠兔毛
1.水晶種類:綠髮/綠兔毛
2.尺寸: 8mm
3.價錢:200 (聲稱自己買完放返出黎)
4.實體定網店(開名都得): 網店
5.圖:

健康你可以揀白水晶,最簡單 一兩百都有靚架喇
要玩舒俱萊先要上千姐。 但舒俱來要識睇先好買
愈深=髮愈密
有人鍾意懶仙氣既少毛, 有人鐘意密毛, 但價錢黎講一定係愈密愈貴
如果彩碧璽呢? 有冇邊間推介
即係下面個條彩性價比高啲?
咁條綠色呢 我覺得幾靚
建議睇多幾張相 靚彩毛 出面9mm 都賣緊上千
綠色唔肯定係乜
其實三條價錢唔貴, 都唔使點爭扎
因為新想入手兔毛 見呢啲質素又唔算好皮 又平 睇下玩唔玩得過 定一買買條貴啲 不過暫時又未真係好入兔毛坑 唔捨得買千以上的
另外有個問題想問好耐 其實藍兔毛同藍絨(藍線石再幼版)有咩分別
去行下實體 睇下自己想要禿頭款定 貓眼款
我有親眼睇過呀 我覺得最靚係呢種 下面補圖
因為個人唔鍾意太實色 但又覺得有貓眼靚

不過二千幾一條
覺得上網買好似平啲 想搵條平平地又買得過就算
有無巴打有買鹽燈嘅地方推介
唔該晒
你拎呢4K黎睇醫生或者補身都應該俾買條水晶有效
綠色係入門綠髮晶
原來咁差
因為我都見過再差啲嘅 真係透明珠加幾條粗雜草咁
我以為呢種又綠又幼順叫幾靚
唔可以叫差既,水晶都講眼緣,都有人鍾意呢d 清清地既,只係唔係貴野咁解。
你講透明珠果隻應該係綠碧髮,裡面既髮係碧璽。
原來係咁 咁呢種值幾錢左右 假設係上圖個條8mm大
1.水晶種類:綠幽靈貔貅x12mm綠髮晶x925純銀
2.尺寸:12mm
3.價錢:$415
4.實體定網店(開名都得):ig shop @cocopart

咁平有冇伏呢?新手上路唔識睇
隻色咁怪嘅?太鮮色,唔係好自然
咁呢條呢?

1.水晶種類:綠幽靈貔貅
2.尺寸:11.5mm
3.價錢:$950
4.實體定網店(開名都得):網店soulmate
種類係綠幽靈
200蚊全新既話算正常,二手我覺得有d 小貴
綠髮極多雜質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞