依間鐵板燒真係痴撚線

287 回覆
1711 Like 40 Dislike
借朋友ac post

褔村日本料理鐵板燒,入面d經理呀員工,我祝你地全部老母俾狗屌呀

諗住同老豆老母慶祝下食餐好嘅,佢地自己話有黎過福村食過幾次,叫做同啲侍應有兩句,不如搵埋我試下,估唔到你間垃圾餐廳熟客都水!

因為媽咪唔食牛唔食生野,問你地
有無牛嘅爐端燒set。你班撚樣話要1600蚊(平時900美牛餐,1300和牛餐)。ok fine, 最緊要開心,1600咪1600囉。就睇下你貴左係邊

好了,一黎啲牛肉,我屌你老母,堅韌過我條命呀。
冇味,冇fat,冇口感,仲要同我玩well done。大佬,x寶啲合成肉都無你間“omakase ”咁難食。
黎多個蟹蓋,入面濕埋啲紫蘇葉,我食任何一間平民居酒屋都唔會咁癲下話。

都算啦,禮禮貌貌啲牛係咪俾錯左定點。個侍應:「有時供應商會俾啲次貨我地,等我同佢地反映下先」。你都onL79!你做餐廳唔識睇咩肉唔俾得客食架咩?個客食完就一句反映下就ok?

都算啦,繼續黎啲野食啦,都唔係點好食架啦,求其放入口啦。食食下唔撚對路,問個waiter拎menu睇,原來我地個餐同900蚊個餐只係多左啖海膽同北寄貝,仲要少左一隻蝦同一碗蛤湯。當我水魚咁樣撚,本身book果時又話咩一定滿意,原來都係想水尻啲客。

都算啦,母親節主角係老母,佢就唔食牛嘅,所以啲牛有幾差都唔關佢事,最緊要佢主菜ok就得啦。咁就一直食住等佢主菜等到九點幾啦,知唔知最後上左咩主菜呀?
各位觀眾,你一定估唔到呀!係空氣呀,即係無上到呀!
九點幾問個侍應,個侍應第一句就話唔記得左,sorry囉。第二個仲精彩,「不過都就十點,我地都諗緊點趕啲客走,咁啦簡單啲我收你1200啦。」

老實講,我媽咪唔食牛唔食刺身,佢只係食左沙律,前菜,簿切無味熟鮑魚一隻,一個熟蟹蓋,幾啖海膽,炒飯,甜品,成餐就完左

如果唔係兩老唔想搞事,我一撚定屌到佢開花呀

褔村日本料理鐵板燒
網上訂座即賺里數
網址: https://s.openrice.com/QrbS0sfe200~uIiD2Aw
地址: 尖沙咀廣東道33號中港城平台3座02-03舖
電話: 23206822
=====================
客戶資訊:恒生信用卡簽賬激賞高達9%回贈另加OpenRice獎賞!優惠需登記及附條款。借定唔借?還得到先好借!
誹謗我間舖
你等收律師信
相都無張,你話佢有人體盛食都得架喇

唔報狗玩到無得收工
咁都忍得唔怪之得屎都放得入口
補返少少圖,睇落未到想嘔果種,但真係唔好食

無老豆老母係到嘅話,我消防食環都叫埋呀
幾好笑
有同路中人 上次都想屌
$1600 笑撚左
我上次都喺呢間垃圾做咗水魚俠
香港食貴野真係好on9, 俾多d錢都係食差唔多既垃圾
樓主好有錢
好好奇你老母唔食牛點解會做左熟客?
純好奇,定熟客其實得你老豆
你誹謗佢誹謗
你等收律師信
咁撚樣4千蚊
錢真易賺
你個回覆真係襯哂你個名
唔係BOV
但老母牛唔食刺生唔食去日本餐廳食
佢有鐵板燒,唔一定要食牛
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞