[ViuTV又酒又宵夜]星期一2330-0000 有酒今晚吹 (14)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今朝先有時間重溫返上一集,介紹焼酎(しょうちゅう Shōchū)。
但阿品酒姐姐一直讀錯焼酎做「騷潮」,好哽耳。
應該
一嚟太多人
二嚟太多嘢要分享
三嚟嘉賓都應該唔係好識品酒
主席飲到劏
Ash好沉又唔出聲咁 出聲都係相對官腔唔會留低好深印象個種

如果佢出聲, 網上會diu佢diu得更加犀利
睇佢宜家都係諗住用"滔光養悔"策略, 全部穩陣對答, 再等時間丟淡醜聞

或者呢個表現就會直接反映喺觀眾對佢哋嘅印象 以至未來佢哋嘅星途

觀眾對aash既印象其實已經定o左
(佢過往"戰漬"咁彪炳)
已經唔係今次節目可以再改/再塑造
佢未來o既星途, 應該會係連登人主力要整死o既o野
因為果陣五個一齊簽
同埋五個都新
一黎要畀多d曝光
二黎可能都驚冇咩問
無話整唔整死架
如果佢有料可以表現到出嚟,實有客路
不過暫時嚟睇就好似無乜
已經畀左一節正常節目你喇
第二節先發力
Alice: yoyo瘦底大__
月南大
ash明顯受自己單野影響好收埋
我地觀眾又啊想睇佢
viu簽佢真係敗北

點會想睇佢?
咁都可以雪藏, 甚至解約都得o者
同Carrie未分手已經同沙律開始咗 之後俾人發現
屌fans係再之後
其實我覺得winwin同心0都啱solo多過入團或者做藝人
依家兩個都夾硬嚟咁
viu唔簽solo歌手無辦法
真PK個導演喺開電視見到佢
點解唔得?
係屌埋人哋老母
loselose得罪過網民同連登
已經冇哂觀眾緣
仲solo即係死多兩錢重?
你咁講或者冇錯
但依家嘅佢冇乜記憶點(唔止今集個節目 仲講緊由造星到依家都冇一樣專屬佢嘅記憶點)

淨係記得佢靚囉 但「靚」呢點應該係「覺得」唔應該係「記得」
某程度上都係造星個節目造個印象係佢好靚(特別係同個TB拍埋一齊比)
所以潛移默化你記得佢係靚(戴返頭盔先:雖然我望落去都覺得佢靚 但靚唔應該係唯一記憶點掛)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞