[東西決]2021-22 NBA季後賽討論區(29)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
拜人都唔識
自帶體系嘅球員歷史上都係極少數 lbj cp3 差唔多20年前 之後到近年先出到油雞同肥仔
Curry唔算啦
本身有harden…
退化得太快唔記得左添
關隻共狗撚事東岸d操盤開始正常返 又tank咗咁多年隊隊都執好晒基石先上返力
兩個禮拜前cp3先比人講到point god上神台
統治第四節
到今日變左垃圾
佢心情係點
Berverley 同 CP3 好大仇口咁
https://youtu.be/v4-5kEprU4E
佢係自爆體系
字母同Doncic先有球王potential

邊個腸迷嬲到真身留comment ,出嚟認左佢啦宜家打nba唔比笑
Jb 今年冇左字母最大敵人 d效率就返黎
但綠軍成隊d防守都睇好守死佢 雖然冇字母咁高大
如果佢遇著curry擺pose叫佢隊波早抖番去訓
佢咪嬲到爆血管?
呢啲真係勁on 9 捉人笑 仲要書人之前先串過brunson fuck soft, luka special .唔知佢係咪腸迷,係既話 game 7 比人打到無還手之力就返去屌鳩隊波好過啦, 係到捉人笑話會比人記一世.
贏到咁都唔笑
啱啱睇到笑咗出嚟
啲人同佢講張圖係G2
然後佢9up咗啲咩出嚟
太陽同小牛本身2005後都有恩怨架啦

兩邊本身都唔係friend
乜撚野佢笑就太陽迷憎佢一世之類

自己outdate憎得遲
綠軍當年反而最怕Dragic, Hero 同Bam

依家1個走咗,1個無乜態,1個有重兵對付
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞