乃木坂46討論區#512: 十週年日產 Live Day 2 -祖先顯靈

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
咩橋都好,有咁大個營運、迷閪fan base 撐住,都預左佢好快會上返黎,我自己早走早著算
咁又應該唔會既,不過唔知係咪staff 叫og 去安慰佢/唔知係咪真係果幾個上台神選定其他og,但總之佢唔開名,令人去估會唔會可能係生駒/蘋果,甚至白麻呢啲(七就好肯定唔會show 佢)神選去加持佢,佢已經贏晒
+1 轉會保平安
除左高山都諗唔到有邊個會so佢
生駒唔攞鐵棍招呼佢都偷笑
花花就應該唔會啦
營運捧豬西做乃團「前所未有的聲音」喎
當歌姬花死嘅咩?
其實真係諗唔到 有邊個會理佢
唔只中西成班5期都無機會同og交流
7個人都係5期入黎前卒哂

好心佢啦靜靜地咪好囉 今次消費og 又比人討厭多一獲
北野は「この度、am(アム)さんという新しい事務所に所属することになりました」
碌兩下見唔少架仔幾介意呢樣野屌佢,擅自借用人地既好意黎為自己改善型像
https://www.instagram.com/p/CdwsBKuPqmU/
恭喜恭喜 即係仲有機會喺幕前見到佢

btw 有冇人知間嘢掂唔掂?
生駒個間
咁應該唔差喎
其實中閪唔開名真係任佢吹 唔通啲og 會互相問係邊個講,另一個情況可能係某個og 唔覺意講 但俾佢無限放大。但情況點都好 都真係睇到佢心地真係唔好
唔同㗎
生駒嗰間係A.M.Entertainment
旗下仲有宮脇咲良之類
am係アム
即係miona嗰間
好似冇咩情報
可能係個人事務所嚟
好Q神秘
有傳miona自己就係社長
牙音zaki卒咗之後唔隱退可能都會join呢間
到時搵埋miria嗰啲返嚟可以改名做今野義雄食屎狗LLC
臭臭有暗示過間am佢有份
LLC2期無工開,日奈子就緊係唔入啦。最主要係臭臭間野限制好少,大尺度電視劇都接得,乃又講得,會多啲野做。
miria咪入咗新開嘅藝人公司囉,同純奈嗰間一樣俾佢專注舞台多啲,各有各好。
音b話過有可能會讀大學,暫時未確定。
怜奈就簽邊間公司都好佢都係打自己工,同而家無咩分別。
OL入咗centforce之後做得幾好,啱啱開咗個深夜冠番俾佢。btw 佢啲 mobile message 都幾多,好似無畢過業咁。
大尺度
佢卒咗第一套劇咪搶人老公甚至攪到返自己屋企咯
....我都開始睇緊其他坂番組.......
即係2期自己撐起一間公司
不過都有傳間嘢肥秋有份
然後manager都係搵返n46llc啲人
都解釋到點解miona卒咗都可以狂用返乃啲source
之前教兒島跳7單又係唔知點解有版權
自己channel又cover izone啲歌
全部都同肥秋有關係
咩都要伸隻手過嚟都似係條肥仔會做嘅嘢
好早已經係坂道推特別係小坂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞