乃木坂46討論區#512: 十週年日產 Live Day 2 -祖先顯靈

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
就得人哋就會就唔到佢,cam man表示無奈
之後轉去賀喜度,佢成塊面都係鋼管上面,完全擋唔到
其實今次白石番黎幫手10周年BRITHDAY LIVE
佢同營運都雙贏既
白石都可算補回少少當年疫情開唔到現場既畢CON
營運一出幾個1期神人回歸演唱會,又即刻掃咁D負面新聞先
不過呢招應該只可以出一次
下年如果都要再出都唔會有咁既效果
呀雀同佢幾fd
10週年係特別值得記念
營運用最高規格攪呢場show
搵返嚟班OG真係神枱級
諗唔到理由下年又會攪過
最後冇出現30單,結果來講好合理
因為只會變成炮灰,無人會理
如果30單係中西連C,咁咪可以搶返班OG嘅風頭囉!
係白麻七仔花花面前,豬西連C...現場會暴動
白七花高松五大長老,一人拎支鐡棍出嚟教吓啲新人啦
我睇都唔想睇喎,一係你講佢講咩,除左佢既醜事,唔想知佢任何野
屌那星 OG你叫架咩 叫前輩呀柒頭
哇,好想作嘔,thx ching既忍耐力
其實呢啲官方account,staff點都會check下先出
有冇諗過係已經河蟹左
呢d人如果有sr審査既話一定唔會存在
名應該特登唔出,令人麻煩,但特登講出黎證明自己有神一期支持,連mb 都原諒/覺得佢無野/加持佢,fans 有咩理由仲咁介懷/小氣之類,個og 簡單一句一個動作就比人攞左黎過橋,諗呢條橋係佢定staff 又好啲心計真係唔簡單
西女人上次blog謝罪就用五期全體相做盾
想睇條八婆下次仲有咩橋
其實話有og支持都可能係吹出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞