乃木坂46討論區#512: 十週年日產 Live Day 2 -祖先顯靈

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
overall幾好,set list無冷場,現場觀忍住忍住最後都係忍唔住要打call。

backdrop(唔計環保再用嗰啲)新設計幾靚,隊orchestra好高汁,幾首舞曲運境好靚 (17/24)。搞航拍嗰啲gimmick野都係kill time廁所位,無咩意見。

3期久保日常最正,久保的brand new day 終於有觀眾面前表演,加埋套靚衫跳得幾有feel。年十版逃水正路野無咩特別。

4期i see 係現場觀眾最high嘅時間之。24單帶隊orchestra出嚟係幾有feel。其他歌無咩特別。

5期閪閪003出場比預期多掌聲。牙和C五期歌表現受現場觀眾肯定。29單閪閪首次回歸,再一次改動舞步,cut走咗閪閪原版嘅推倒眾生,keep番飛鳥美月版嘅蜻蜓點水。cut走咗一部分突顯閪閪個中的舞步,變番做群舞,有留番幾個大頭俾閪閪。Overall 避重就輕無MC位,跳完就走咗,應該無咩人投訴。

全個live高潮位一定係OG死者蘇生,白花七出場時觀眾勁興奮。到腥些同牙松出場,台下嗌到主持個收音咪都聽到
牙白 牙七

諗超過5秒先,諗起背後個過係乜水
疑似臭西飯Ching流出
***正常人飯前飯後勿開
十周舞台去晒大電視,無晒mb 互動、轉場景、mini話劇,無畢業生撐場就完全唔合格
2日時間咁短仲要2011-2022,點玩到呢啲,本身無期望無失望
佢去邊度班件五期制服翻嚟
lm
㡳褲都可以賣,制服.....
4月份統計,爸爸活跌晒價,制服肯定價更高
彩花都正㗎喎
girl's rule個下,白石一叫,音樂起,去到海岸線を 個下已經反射式咁call まいやん
其實幾好奇之後5期剩低個9個會點睇果2個
會唔會真心團結到
鐵棍伺候啦

中閪 & 0.03:

5期生:
奧田前輩
女人睇野唔同我D毒撚,係女人眼中其實好少事...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞