想養狗姐 問多幾句就玩尻我

174 回覆
9 Like 625 Dislike
冇親眼睇過摸過真係唔敢買
買狗都係IG SHOP
係咪弱智架你?
公道講句 你由頭到尾都係得個問 完全冇話過要
買狗落地獄
上 YouTube search 狗市
一千幾百肯定有一隻啦 反正來源都係一樣
你條水魚仲用兩萬幾去買
好大機會係淘寶/微信貨再運落黎香港

雖然連登好多賣狗打手一話領養就屌果d

不過樓主真係Facebook加多幾個領養page睇睇先睇返一個半月左右唔岩再買啦
果埋叫你領養再屌落黎果d
通常都係賣狗嘅打手目的係想你對領養反感

唔需要理會
講真 養金毛依啲大型純種 喺香港搵local breeder啦
起碼睇到真身,睇埋老豆老母都仲得
上網買棧搵自己笨柒,另外旺角嗰啲又係麻麻 隻隻都話日本黎 但其實又貴又唔靚
靚既金毛就算bb果陣個樣都唔會係咁的 難聽d講有d醜樣
仲有人o係 IG shop 買野
仲要係買狗
靜啦,人地已經係ig做左好耐功課啦
買狗都算 都明領養嗰啲狗未必個個啱眼緣
但你唔係買狗都ig shop啊
淨係睇張相就決定要唔要隻狗
人地到時俾你嗰隻都唔知係咪同一隻
去啲鋪頭買或者領養機構都起碼有得同隻狗見下
相處下feel下隻狗咩性格
比我都覺得你煩 唔想做你生意啦 煩撚過閪咁 一係就直接落門市問啦
講到明有個期,一定係大陸運落黎啦,自家生果啲邊會比到個期你,一係有,一係未生既姐
其實好多領養都唔駛經社工,自己上網搵下啦,領養代替購買就係阻止寵物店既唯一辦法

咁都賣2萬幾 食水深到
on9客就係你呢d
無養 但係咪香港出世會有證明?
如果無 大陸運黎呃你香港出世都得 無啦啦坐地起價
真係可以咁㗎咩??淘寶買完唔係唔比運落嚟🤔
充公左去左spca到姐 等下啦
顧名思義,窩次證書是貓咪整窩申請用的,生了幾隻小貓,你就填幾隻,有的繁育通過虛報繁育數量,畢竟究竟生了幾隻只有你自己知道,CFA可沒時間派人上門核查,所以這樣就會多出申請名額,騙子們就會倒賣信息,代註冊並不是這隻貓生的小貓,也就是套證

比少少錢又賺你幾皮,大把人落搭
Pm都咁,你確定比左訂金會無事?
不過呢間好似係好多明星買狗既店 可能係咁先咁串 好似徐淑敏都係佢度買
突然話賣咗比客又加價,9成9都似係呢次比海關充公咗嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞