[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 35 , 暴太郎戰隊 11

523 回覆
7 Like 2 Dislike
比起demons腰帶,阿妹果條比較似,下集仲有埋改色ver
weekend應該想量產幾多條都得
同埋demons腰帶量產前應該要改返少d嘢同改埋量產色會好d
咁都睇得出係蜂?
不如復活返魷魚啦

呢幾集真係唔多掂
魷魚已經收咗花
出陣啦

Momo tarou zan momo tarou zan
介人係咪有一集有摺過紙
變身器大平賣
暴太郎嘅話冇

暴太郎 boss 會唔會係佢

前面咁多隻拉打初見都係企定定擺POSE
證明呢隻野
預告拍到咁 仲唔係99%呀旺變身失敗咩
呢個表情仲唔係見到下變身果個係牙花咩
https://twitter.com/Shin_KR/status/1525264635212926976

唔記得上個po有冇人po
再po先
睇完新嗰集
唔講一集突然塑造
牛島仔變身最大問題係感覺唔到要付出咩代價變身
你話比D電流刺激忍著痛都算
無痛流暢變身真心覺得對唔起門田每次充滿犧牲覺悟嘅變身
咁呢樣野上集有講過george已經改好左條腰帶嘅
平心而論,剩係講今集revice我覺得去到牛島仔變身之前我都ok
Gift+赤石+Vail都起碼做到個絕望感,但最後搵牛島仔救場真係唔收貨
門田呢part唔翻黎,你搵玉置都合理啲吖
話晒佢都係比人地一家人救翻,報恩呢個理由都夠晒
仆你個街,牛島仔垃圾stalker憑乜野

另外其實上個禮拜個集直接cut左佢, 一黎就突發演講咪算
而家要重覆呢個所謂絕望嘅情景兩集好撚拖
佢個救場畫面就好似一陣冷風吹過
心聲:吓?喔..

呢兩集都唔知睇左乜鳩
門田同蜃樓快d返來補飛啦
大二集集都比人撚到成隻狗咁蜃樓都唔復活
不斷咁為左爛左嘅劇情玩鳩自己嘅設定

狩崎望住demons腰帶上哂電果幕都變到冇乜畫面
咁樣走佬法會唔會重傷
搞咩Revice好似劇情大暴走咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞