[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 35 , 暴太郎戰隊 11

523 回覆
7 Like 2 Dislike
呢到都係“大陸仔”
所以先變黑白全界者,如果機械烏鴉=神,咁就講得通點解佢要儲戰隊齒輪
但全界者唔係敏鬼負責,
呢一part敏鬼應該唔熟吧,
驚佢夾硬黎
白倉會control啩
不過都大機會唔會
同埋二色田係獸人嘅
其實冇咩必要要幫主角群
我會買二色田=神
但只係為左保持世界平衡
見有人估會有另一間速遞係企鵝
因為宜家桃井嗰間係北極熊

但我又覺得獸人應該對應桃太郎除咗鬼妹三隻獸
貓對狗
鶴對雞
企鵝應該對藍猿?
但我又諗唔到企鵝同猿有咩關係…
零零舍舍係企鵝
希望真係有啲意思
1.個夾冇力夾唔實咪漏左大二
2.賤種牛島光唔中意大二專登漏低佢同赤石hehe
3.剪片果個見到劇本9唔搭8點剪是鳩但啦
你見到條友要樣冇樣,要外型冇外型
乜嘢優點都冇,唔係有錢大哂

套嘢都去到中後階段,比個路人用條咁有意義嘅腰帶變身救場?
寫果個on9,接受到果個都傻嘅
一開波部電單車同侏蘭強龍神咁合體已經係夾硬黎la~唔爭在黎多野

小左每集巨大化公式打鬥有時幾好,不過小左d原有特色
條腰帶除左改色之外個蓋都有改少少
打開之後似漏出來嘅蜂蜜
如果咁都fake左真係玉置用牛牛stamp變身都冇話可說
鶴 雞 企鵝都係鳥類
所以係三角戀展開
令和嘅35話
zero one
或人救horobi,左膠大愛撚上身
saber
飛羽真跑橋
revice
牛島光救場

我好期待下年嘅35話
戰隊爽好多 快d下集

呢張真係好反派
黑介人係咪搶咗陣個master位
啱啱先醒起master 今集冇出場
上兩集講得太多嘢要休息吓
同埋而家話二色田係黑又怪怪地咁
好似粉雞黑化借刀殺人個集最後跌銀落佢面前個時
佢個樣都似有啲擔心同feel到大鑊
洗突左啲quota
路唔路人就睇木下點寫嘅啫
個“路人”都叫做櫻未變身之前已經出場,要鋪排嘅都有好多時間
JAE已劇透

仮面ライダーリバイス 第36話

【アクション監督】
渡辺淳
【出演】
縄田雄哉、永徳、中田裕士、宮澤雪、林本奈々、今井靖彦、宇佐見紗風、榮男樹、清水麟太郎、小泉丞、小澤日向、五十嵐睦美、岡田ひかる、伊藤よしの、奈良充樹、川島翔太郎、菅野聖、米岡孝弘、福田楓、鍜治洸太朗、蔦宗正人、岡田和也、伊藤茂騎、大夢

https://japanactionenterprise.com/news/1153/
獸人管理don brothers 都幾大鑊
皮套演員?
希望阿旺結局前有得變身
覺得佢爆走形好型
用得一集又好嘥咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞