[淺倉唯] Super Hero Time 討論區 Revice 35 , 暴太郎戰隊 11

523 回覆
7 Like 2 Dislike
根本放番外傳入tv就可以唔要d垃圾dum波鐘劇情
牛島仔我諗起SABER個蓮仔
又係無咩好感,好彩蓮仔之後有好劇情拉返高D人氣
牛島同阿旺雙比,兩個都係痴漢FEEL
但阿旺只少死心塌地守護住唯B
如果之後劇情牛島無咩作為
就正係浪費晒
幾時出final form
暴太郎今集都好似pak咗嘢諗出嚟 好撚正
一開頭垃圾唔駛講

我反而認為中段係最好,即係由最光出場去到賢人知未來嗰集神回,成段係keep住好,之後水準就開始起起伏伏,之後去到飛羽真跑嗰集就直插谷底,
之後十聖刃出場幾型,不過劇情無咩好特別既地方,
之後就去到蓮既神回,
尾段最鍾意係出發之前,
成班劍士日出前一齊行,真係有大戰前夕feel,
蓮用天災招收長老皮都幾深印象,最唔鍾意全知全能之書既真相出現之後,飛羽真連半秒都無動搖過,
當日有巴打idea幾好,用全知全能之書兜番個開頭,話啲角色一開頭好似NPC讀對白機器係伏線嚟,係因為全知全能之書一早寫好曬,不過saber團隊無咁做到,好曬料
竹中直人鳩笑
究竟到時港版會改個咩名俾佢?
我剩係諗到用音譯叫 幪面超人域臣
假嘢嚟
啲人用嚟串revice 女拉打劇情
屌fake晒

澡堂仲要住幾多人?
見有人講三個獸人或者代表三大欲望
食欲
性欲
睡眠欲

究竟粉雞口入面有冇摺紙
real?
性欲

夏美
係咪會搵黑肉女主角變主拉?
仲要係 les 嘅?
如果係搵木下老師寫就正

假嘢,啲人就係攞嚟笑木下寫啲劇情
why?
佢啲表情over哂
有都未頂,如果老闆(介人)係企鵝,咁即係套野既第一個大佬,之後解放左d齒輪/強化from.

Btw,開頭有唔習慣,但睇落好似越來越好睇,希望有佢d fd金太郎/蒲島太郎做第六,七人la
諗諗吓依家vice似一輝養的狗多過拍擋
一路都似
好想討好一輝同絕對忠誠
明明好多嘢可以探討
全部開得個頭
有咩矛盾一輝9up兩句就搞掂
浪費時間
好似睇住一輝湊仔咁
少煩
如果介人係boss 應該係神上身
聽聞話係事務所畀咗錢送佢入劇組想捧佢
可能係木下早兩集寫兩條女寫得太開心唔記得咗要鋪墊下佢
赤石扮痛詐死果下以為佢做緊喜劇
好似話事務所想捧佢
玉置都由真男人mode一爪爪咗章魚半邊身變到依家成個on9咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞