暴雪利用「計分制」設計多元人物角色

214 回覆
43 Like 818 Dislike
我性別男
覺得自己係女
但又係同性戀,所以鍾意嘅又係女

最後攞幾分
我都算接受左膠思想
但為左膠而左膠真係極度on9
性別先好笑
女性5分,咁男性幾多分?如果一樣,咁洗乜畀分
人妖係咪高分啲
變性人都變咗性,咁佢都係女or男,咁係咪都係5分
走火入魔
共雪 不了

其實佢個計分係

你呢個角色斷手斷腳 白人種男人
另外一個就要齊手齊腳 黑人 女人

要睇graph睇下啲角色有冇重疊

如果全部都係nick就會重疊一齊
佢依個系統先係超級racist
慈悲0分
幾時啲捏臉game要加埋呢啲options
炸彈鼠 係咪中兩樣
一開始ow啲女角真係幾好j,而家越嚟越走火入魔
變性再les,即係本身係有棍定冇棍?好混亂
小弟孤陋寡聞,請問邊位邊套劇?想打J
一位外翻香腸唇打著寬邊唇環戴著巨型耳釘打著舌釘和掛著粗條金項鍊的癮君子有著嚴重酗酒史吸煙史家族病史嚼著檳榔扎著臟辮常年註射礦物油增加臂圍全身紋身出生在撒哈拉以南自幼失去雙親被單親亞裔養母收養飽受校園欺凌偷渡到地中海以東保留著難民身份患有戰爭應激性創傷後遺症多動症深度抑鬱症重度肥胖症和多次變性史的現居貧民窟領著政府救濟金的有著反種族歧視和國際女權運動先鋒身份的擁有八分之一印第安血統信仰天主教的擁有多塊內嵌假體外裝假肢的燙傷紋雀斑臉高顴骨瞇瞇眼異裝癖同性戀黑人男性酷愛素食動保環保主義的性工作者

爆分未
男性

父權主義 扣分
搵個白人小朋友喊住問點解自己係0分
why are you gae條友應該100分
咁整隻異形出黎咪得
唔男唔女 四肢又唔正常 個樣成隻怪物咁
黑人、肥、變性、同性戀、素食者、殘障、環保、唔殺生、難民

滿分,戰鬥力S
呢個係FAKE NEWS
呢個計分器唔是暴雪整
同埋係其他人將暴雪既角色放入去計分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞