帶2個主子移居加拿大 你隨便問 我識答一定答

565 回覆
1917 Like 50 Dislike
想問邊到搵到貓可以hand carry?
好羨慕你!我都好鍾意加拿大﹐好chill人又nice﹐希望你一切順利
樓主可唔可開個tg channel/grp 去整合一下啲野?
2隻都絕晒育先過黎

有得睇冇得使啊老友
保持正面態度喺移民初期真係好重要!樓主要keep 住!加油!
巴打英文咁勁 9死女
巴打依家喺邊 如果多倫多可以catch up下
慢慢適應下先唔好逼到自己太急

同香港唔同 慢慢黎 太大壓力既諗下會唔會食joint 睇下有冇新諗法

Positive vibes bro wish u all the best
我係加拿大呀, 一開頭post 堆加拿大鵝果個咪我黎
但我係bc省, 唔係on 省
如果狗狗cx好啲
貓貓你啱 屋企人飛韓國轉先可以hand carry 謝指正
樓主心態好正面

我都係29歲,嚟緊六月頭都嚟多倫多,準備咗成年終於飛,都有少少不安

希望做開美國公司 同之前experience 嚟到會有啲幫助

去朋友屋企投靠,佢話準備日日同我420
我係queen's park同人地打完招呼 傾計
坐低左係公園一齊傾
佢請我飲酒同埋去佢屋企chill cls

冇諗過chill到咁

so chill so nice
天氣好似真係好舒服
一個人11月去Toronto
希望仲走到 141唔會封關
多倫多同香港相差啱啱好12粒鐘(夏令時間)
依家都就2am 瞓先
聽日再慢慢覆 好高興今日認識到網絡上既你哋
Let the positive vibes continuesssss~good night and good day bro

哥哥瞓左 嘈醒左佢影張相即刻啤9me
唔好客氣 啲info我都搵左
反正你又要用 互相幫忙
Follow同share下ig比朋友仔睇下

今日覆左成日ig同連登
要瞓了
多謝 我ig係
https://instagram.com/420.7.24.365?igshid=YmMyMTA2M2Y=

大家一齊交流一齊學習
我都好想學多啲野

嚟到呢邊想睇ice 曲棍球 mlb
唔識好kick
想問下樓主準備左幾多錢過去?
我都想去加拿大 但未儲到錢
咩係420?
Lm
想問樓主本身有passport ? 如果而加冇passport 點過黎易d
想問飛美國貓hand carry洗唔洗買Business
econ hand carry得唔得?
上佢個網寫話淨係加幾千咁少?
姐係機票錢加幾千就搞掂?
打電話去條友話有嘅
可能我聽錯
唔該絲打
好惡㗎會恰你隻狗小心啲佢地
可唔可交換tg,問多少少details?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞