羽毛球(29)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好唔同 佢係反手拎落點
LZJ個隻係用埋轉身既力打落去
唔會理個波落點
球速都係LZJ快好多
都幾癲 趙xx做一單 冇人冇到呢個地步
李詩灃同翁都係弱智石嘅打法
vittinghus防守好
弱智石打法就贏唔到

李梓嘉進攻夠強
支依加防守又冇林丹諶龍咁強
肯定被人殺爆
仲有陳雨菲尼堆都練廢哂
那就是—山口茜女士今天這次驚天動地的丟杯事件其實早有伏筆,而這一切的始作俑者就是偷偷躲在幕後的山口。先是在亞錦賽聯手安洗瑩共同送給王祉怡一個亞錦賽冠軍,導致原本低迷了大半年的王祉怡重新拾回了教練組的信任,並給了教練可堪大用的錯覺。然後在尤杯半決賽中明明有大把機會拿下比賽的時候鬼使神差般的送出了第一分,把韓國隊讓進決賽,成功麻痹了國羽,因為國羽賽前一直都是把日本隊作為最終決賽的假想敵的,對韓國隊準備不充分,也對韓國隊的實力預估不足,結果被殺了個措手不及。最終出人意料失去決勝分的王祉怡,就是山口茜在背後一直默默扶持起來的棋子,這一切都是山口茜和韓國人在背後聯手做的局,把國羽繞的團團轉。因此國羽失去這次尤杯,要背鍋的首當其衝就是山口茜

係咪呢篇八奇思考領域
印仔一單對決 又開個盤先

Sen連敗LZJ丹麥龍後翻身
ginting 淘汰賽繼續連勝
比我都潛水啦
YouTube 佢敢po 關於 Thomas Cup 既片
被人屌到開花都似
支輸唔起
3:0 你哋個個都唔信ginting
Sen仔要被燈死了
Sen仔第二球就俾人爆頭
前面個下賴網
搞到佢回高咗 冇計
好彩韓妹夠強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞