Audi Q3

31 回覆
0 Like 1 Dislike
岩岩入手左部2016 Q3 35 Tfsi quattro 想問有無巴打 改過鎖車自動收鏡 (上網search過obdeleven 經obd2 port 用手機app改 但唔肯定得唔得)同埋個車機 update firmware or 換車機?
MMI冇得set鎖車收鏡?
無呀 睇過晒
即係有?

Btw 有無巴打買過obdeleven 見佢幾出名咁
我有VCDS 乜撚都code得,不過唔係車房版 有限VIN數
個野幾錢

我見obdeleven都係有限數code 計credit 咁
無其他巴打絲打揸q3
用obdeleven改
可以改到?

有成功例子?
佢個網有得 check supported vehicle 可以改咩
或者上youtube睇下有無人做過
巴打你點訂 經d集運? 我見佢唔會直送hk
集運
我買最平版本
每日登入睇下廣告就拎到credit
Amazon都有
咁好架咩 睇廣告就有credit
睇廣告佢都有錢賺架嘛
一日有6分
OBDeleven OBD2 Diagnostic Tool Scanner for Audi Seat Skoda Volkswagen (Android & iOS, Next Gen Device) https://www.amazon.com/dp/B08K94L4JS/ref=cm_sw_r_cp_api_i_ZDWZAM77ETBD88D1E4F7?psc=1

想問係咪呢個都ok?
yes
買個試試先 thanks 巴打
我架1984cc 2016年 大約10-13萬

如果細cc我諗under 10萬左右
岩岩幫你禁左入去睇Q3 16年既app
買左OBDeleven 等緊寄黎
師兄最後搞唔搞得掂我都想整想參考下
掂呀 買左 改完愉快使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞