Boardgame 桌遊討論區(3) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
有冇人星期六想開game ?
最早下午 12:00開始 .. 19:00完
暫時有Table1 marvel champion
可開其他game !!!

依家有6人~

留低tg
想問除左bga, Concordia, root之外,仲有冇咩multiplayer digital board game好推介?
我想要啲係一日一turn既game
有無巴打玩過暗影奇襲有咩comment?
party game一流,但一定要連埋expansion玩
我玩左十幾舖已經唔想玩,個人而家唔太鐘意三國殺呢種互打既身份陣營game.同埋呢隻game可以控制既野太少.鐘意三國殺既人可能鐘意玩既
睇你game group o的人鐘唔鐘意講野
依隻so far 我玩過唔駛點講野都enjoy到既陣營game
太多陣營game 要人去講野 班friend唔talk得就好難投入
個人覺得幾好玩
但同上 一定要入expansion 如果入的話
Btw 見近日expansion 返左貨
度該唔難搵
我都係見到佢返貨,之後即刻睇Amazon 返左韓版未
用鏡捉人已經夠特別,仲要俾佢諗到加個扮公主嘅侍女混淆視線呢下真係醒
唔知玩起黎係咩感受,好似會幾攰塊鏡睇落好細塊。如果成鋪鏡官嘜都無照到人地個公主就無聲達陣咁都幾灰
輕鬆玩又得 認真玩又得
係咁起人底先開拖又得
亂尻咁斬人又得
入咗副retail版Radlands 好高質
咁Deluxe版叫咩
玩咗鋪立即想買返super deluxe
訂左Arkham Horror卡牌版
想問下毒撚一個人玩係咪用兩個調查員都ok?
No problem
我玩 eldritch Horror 都係 2hand
Mansion of madness試過用四個investigator

towerrex
又買
一早買左,依家先到
未到又買新嘢
清緊櫃回血了
個價好似唔差太遠,不過amazon專人送上門
around 6星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞