[IM FEARLESS] LE SSERAFIM討論區(4) 出道初一位粗卡

1001 回覆
18 Like 61 Dislike
hybe 咁樣點超越sm yg 呀
如果大黑份聲明入面所講嘅係真嘅話咁個劉恩書都幾撚仆街...講完人壞話之後搵男同學去兇人, 又偷影人換衫, 仲要惡人先告狀...如果係真嘅話支持大黑告到佢甩褲

你就吹
而家都好癲 上哂韓國新聞都只係雪一陣 解涷番又無事
無水印

[덕질캡처용♥CLEAN] 르세라핌 - 피어리스 (LE SSERAFIM - FEARLESS)┃#쇼챔피언┃EP.433
https://m.youtube.com/watch?v=NyH6eDwiW2s
如果金佳藍有做 支持les sseafim解散
但2號亂講大話唔驚咩 公司又會信 會唔會真係性劉果個先係大boss
篇野太長,其實大黑告緊邊個
打贏官司就出返黎
打輸就話心理壓力太大永久退團
應該點都唔會認霸凌架啦
其實都係 50 步笑100 步,兩個都仆街,前面仆街先到後面,但問題係佢影人相無事而後面一班人打佢就搵兩個人去頂,4年後都仲未成年就可以搵到律師爆料,睇黎係前者後台勁過後者先真,想睇D社會唔會搵到料爆
其實先唔講佢本身霸凌真定假
如果hybe做好調查
練習生有爭議/可能會有爭議既本身都唔應該比佢入團啦
佢又比霸凌調查過,又罰過,學校又咁多傳聞
我當佢真係比人屈
本身咁大機會會比人爆料又唔係實力超班一早就唔應該比佢入團

重點本身又唔係咩無佢唔得既成員
呢十幾日睇表現
樣就ok但係都唔係最靚果個
跳舞又最差
唱歌又唔係好(最多只可以話錄音好過櫻花,但係唱live佢最差)
綜藝仲差過唔熟韓文既一葉

我都唔明本身點解會選佢入團
肯定有背景,之前有999既都入去俾人揀,大把好嘢都唔要。
雙方都唔係好人
都係, 寧願當初搵光北或者彩演入團, 起碼有fan base同埋冇黑歷史...藍就算以後雪完入返團應該都係坐實下弦3
咁yg出左個勝利係犯罪方面都真係贏晒
下個po使唔使金佳藍以外成員討論區
應該之後d片同相都唔太見到佢
應該仲有花生食
欺凌同偷野都唔值得支持喇
thanks
係㗎,我做老細都唔想。
最大影響係啲隊友。
你自己上台有壓力,大家又有壓力。
至少雪到官司完結。先會再見。
後台硬到咁
係邊個董事個私生女都唔出奇
突然諗翻起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞