日產部note e power 的士準備上路

122 回覆
1 Like 32 Dislike
https://youtu.be/i4NY0mc9GJY

https://youtu.be/KK44hj01MJE

讚到部車天上有地下無
最重要個實際油耗唔敢講,拎返官方數據出黎根本唔準
重有舊電大昌得3年保養又唔講

喇叭靚聲,引擎冇聲都up得出
想搵人落搭買車租車
邊間車行有呢部車我即刻租
好過BYD先
寧願坐BYD
有多啲唔同車款係好事
豐田壟斷咗香港既的士巿場
而家係冇競爭,冇進步
如果e-note可以入石油氣,燃料費一定平過豐田架混能
入電油定lpg先

電油可以番屋企訓教
電油
約4-5L/100km
都要成蚊一km
入電油嘅話 自己買部做uber好過啦
痴根,租車嗰個要顧埋幾時換大電?
電呢樣野玩到三萬你之後出街換啦
遲吓會唔會有埋tesla 的士
條片對象唔止係的士佬,仲想水埋d牌主買車
的士佬果種揸法,冇乜可能做到5L/100km
依部車行市區多冇著數,其實都唔係好慳油
政府當年改例果陣條款非常仆街,佢係要原生石油氣車先可以出牌,所以e note改石油氣條橋係行唔通
呢部係行市區有著數, 行高速仲食油過普通車
入電油做條撚咩 收檔啦on9
真喎 個個風琴腳大開大合 分分鐘10L/100km
豐田霸權
小巴得19座都係就豐田 三菱 支那車都做到20座係toyota 唔得
另外小巴之前裝電牌都搞左成年先批, toyota 新車裝唔到牌布又會即批 + 改埋例
唔洗排石油氣囉, 不過我地做客仔既真係唔撚屌佢
部車短撚過新款的士即係legroom 小左, 行李位又細擺2個喼都收檔

一係就改部serena e power 做的士啦
入汽油,你點慳都唔會夠Toyota用石油氣hybrid慳
揸哩部開工都真係弱智 唔洗驗腦都知
咪就係
人地Comfort (JPN Taxi) 係 Sienta底盤加長
即係7人車加長再cut兩個位喎, Note本身就hatchback仔, 計空間輸到
作為note車主,部車個原廠避震好L跳,後座乘坐感幾唔舒服;
加上班紅跑車手揸呢個e-pedal,可以預計出年部車嘅車保會大加
分開計掛,會影響到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞