真係好多五毛惡意挑撥香港男女問題

205 回覆
200 Like 23 Dislike
呢幾年港男港女問題真係睇到係俾好多奶共傳媒 網絡五毛惡意挑撥 目的都只係加深香港人內部矛盾 團結唔到 淨係睇下lihkg 成日講港女點點點個班好多都係五毛打手底
細心留意下就發現到好多惡劣挑撥言論既五毛打手ac都係無post 只留言
成個CC台都係5毛/私怨撚
天才小釣手呢隻五毛打手狗又出現
第二階段殖蝗!!!

以前用蝗做生化武器佈種兩代已完成任務!!!!
隔離POST就話屌台仔=5毛
呢個post就分化香港男女=5毛

https://lihkg.com/thread/298671/page/1

建議大家block 左隻五毛狗 天才小釣手

建議大家block 左隻五毛狗 天才小釣手

你都未開post都已經block左佢
N年後成功獨立之後
男女問題都係冇得解決
一樣周街毒撚
揾食啫 犯法呀
真,分化香港男女,搞到D男個個揀大陸女人

仲有成班打手吹奏射diu乜能野一桐牙

仲有成班打手吹奏射diu乜能野一桐牙

爻吾刂
成班五毛入晒黎
成班五毛入晒黎

捧開你場
點止男女問題
根本就係一個有心同無間斷挑撥/分化嘅龐大工程
淨係喺高登同呢度,求其睇下都唔難知
咩嘢港豬,廢青,言語/粗口挑釁/挑撥/嘲諷,比比皆是
再加埋啲關愛座,老人2蚊搭車,長者長生津
驚死唔夠互相仇視
其實正常人或EQ唔係咁夠都應該睇少啲
如果唔係都幾易比佢哋洗腦
我初時都唔信呢啲係政治目的
但呢個議題已經講咗10年有多
沒完沒了
亦睇唔出成個傳媒會停止呢個issue
真係浪費咗香港人好多時間同令香港人團結唔到
我最近都開始信呢個issue有政治目的
點止男女問題
驚死唔夠互相仇視

「廢青」有政治目的
但廢老唔會係
冇傳媒煲呢樣嘢
而且廢老真係仆街嚟
要屌多啲
洗咩挑撥
點止男女問題
驚死唔夠互相仇視

「廢青」有政治目的
但廢老唔會係
冇傳媒煲呢樣嘢
而且廢老真係仆街嚟
要屌多啲

廢青同廢老呢個係加深唔同年齡層既矛盾 令年長一輩唔支持後生做既一切
又多左隻五毛狗優美開始入左黎
我初時都唔信呢啲係政治目的
但呢個議題已經講咗10年有多
沒完沒了
亦睇唔出成個傳媒會停止呢個issue
真係浪費咗香港人好多時間同令香港人團結唔到
我最近都開始信呢個issue有政治目的

你睇到奶共傳媒 尤其是cctvb不停狂煲就知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞