[1+1=2] 愛炫美夥銀行推「順逆按揭」吸客

17 回覆
1 Like 1 Dislike
發展商為求吸客無所不用其極,近年「靠父幹」一族冒起,長實(01113)荃灣海之戀.愛炫美(下稱愛炫美)計劃夥拍銀行,推出「順逆按揭」一條龍計劃,以逆安揭協助靠父幹一族,減輕子女供樓負擔。

長實地產投資董事郭子威表示,集團正與7家銀行商議,推行順逆按揭一條龍計劃,買家可向發展商承接85%高成數按揭外,亦針對年齡超過55歲的父母,擁有樓齡50年以下已斷供的物業,提供流動資金,變相將已斷供物業套現,令父母可於不影響生活質素的情況下為子女支付首期,當中不涉及發展商補貼。

長實高級營業經理封海倫表示,愛炫美料日內上載樓書,本周內開價,示範單位亦有機會周內開放供參觀。

source: http://www1.hkej.com/dailynews/article/id/1593992/%E6%84%9B%E7%82%AB%E7%BE%8E%E5%A4%A5%E9%8A%80%E8%A1%8C%E6%8E%A8%E3%80%8C%E9%A0%86%E9%80%86%E6%8C%89%E6%8F%AD%E3%80%8D%E5%90%B8%E5%AE%A2
100%按揭
直接按撚左層樓再買唔得咩咁

唔洗時間等人接?
不知道順勢按樓可會有盡頭
只知道沒有買樓慘過變壽頭

好似仲有溫馨提示叫人唔好用年金供樓
又話唔賺最後一個銅板
呢招都出埋仲有咩招吸水
似喇似喇
買!又破頂了!
買!又破頂了!

巴打要買搵我
Wechat:kayan3131
X哥其實驚唔驚報應係佢D孫到
巴打要買搵我

有無床單簽?
巴打要買搵我

有無床單簽?

巴打要買搵我

有無床單簽?

你食埋佢

唔洗時間等人接?

按比銀行套現未得

都要要過壓測,但城哥呢個唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞