<因為EX 我成為左一個禿頭嘅毒撚 然後遇到一隻猫>

197 回覆
25 Like 10 Dislike
其實無講貓仙人點黎呀
設定佢都係活左幾千年嘅神仙
不過我有諗緊好唔好寫篇短外傳講下貓仙人
最後結局好睇
期待下一個故事
寫!
樓主 下個故大約幾時會有
多謝支持!
有idea構思緊
不過今次想諗好d先落筆
所以應該無咁快喇
希望係衣一兩個月內出到
個人認為
有時啲對話會太長
快速簡潔會好好多
仲有一篇文啲字太密 睇到有少少攰 可以試下分兩次出

故事個意思會比上面呢兩樣野搞到唔夠突出
但係都會繼續支持你
多謝意見呀!
我本身都諗住下篇會改變下寫法
盡量一句一行同埋拆短d咁分多幾篇試下效果
加油 有貓支持
多謝你 喵~
追蹤咗樓主,由樓主出post已經收藏,好抱歉未能夠一直Live住追,搞到樓主以為冇人睇

今次呢個故事有好多位係令我忍唔住cap低。一路以嚟都覺得,只要可以觸動到讀者,咁就已經係一個好好嘅故事。而樓主咁多個故都可以觸動到我,亦都令我嘅諗法又多咗所以唔使覺得自己寫得差冇乜人睇,有一班讀者默默咁支持你的

由賓周故開始睇,再追返只想和你愛一次。睇過咁多小說,最愛嘅依然係只想和你愛一次(唔係呢個故唔好,而係嗰個真係太神)

諗返起前前後後睇咗兩次,每次睇都會整喊我
對上一次睇就係幾個月前,嗰陣仲share過畀個ex睇。無諗過幾個月後已經係自己一個睇。

甚至真係有諗過,自己去寫個沒有Ada的第xx天當然因為樓主,令我好多嘢都諗通咗好多,唔再去執着咁多。

如果你見到嘅話(雖然應該唔會),多謝你曾經愛過我

最後希望樓主keep going繼續寫多啲故,唔使擔心冇人睇,因為我永遠都會做你嘅讀者
多謝你嘅留言令我好感動,亦令我多左動力繼續去寫故
有人鍾意睇對作者真係好大鼓舞

雖然我暫時最多人睇嘅故應該係賓周故,但其實我個人最鍾意嘅故同你都係一樣,我甚至有諗過等第日經驗多d會重寫衣個故希望寫得更好

所以聽到你話睇左兩次都真係好開心
因為要有動力睇第二次我個人覺得真係要好鍾意個故先會

sad to hear that果個人已經變左做你嘅ex
希望我d故可以幫你走出困境

大家都要繼續努力!
樓主 幾時有下個故
樓主加油,故事內容好正,又會比到idea 我
有好多時候,可能我地成日都會覺得會唔會有其他選擇會更好,
但冇諗過其實可能依家先係真正自己可以感受到嘅,
遺憾錯過左嘅人,不如珍惜眼前人

btw 想問下會唔會有Mabel 外傳架
辛苦哂
多謝你
係呀 好多時成日會覺得得唔到所以變左做最好
但如果可以相信自己有嘅已經係最好 做人會開心好多

Mabel外傳其實有idea諗過
不過懶左又諗緊新故所以未落筆
未咁快呀
有d劇情未諗通kick住左
等你
樓主加油 你啲故全部都好好睇 一直都有追開你啲故 希望你可以寫多啲故俾我地睇 支持你
多謝支持!黎緊我相信至少會有第五個故嘅
希望九月前可以出世
求加速
push
進度如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞