(遊記)兩gay佬毒遊大阪京都奈良

40 回覆
18 Like 7 Dislike
留名
Day4

因為前一日返到京都都差唔多夜晚 所以我地決定去多轉京都 去個啲乜乜物物神社

出發前 我地係民宿附近搵左間拉麵店 第一次見依種點餐方法 睇唔明 睇到頭痛

到左京都第一件事就係買巴士一日遊卷 一張只需¥500 一日內任坐唔嬲 方便我地去呢到去個到

第一個要去嘅神社 就係伏見稻荷神社 有好多大陸人香港人 總之係旅客啦 同埋都有好多當地學生去個到修業旅行

個到有著名嘅鳥居陣(唔記得點稱呼 )但因為有我本人 都唔方便放上黎了
沿住鳥居陣行 慢慢就會變左行山 平時無行開山嘅我覺得好辛苦 不過都叫做有景睇
陰天可惜

跟住仲比我見到喵喵

之後下一個地方就係清水寺 去個陣已經開始落緊雨 但都沖不去我地嘅心情 點知去到...屌你老母維修緊 嬲到相都無影 因為時間已晚 啲工作人員要趕我地落山 我地就返左京都站搵野食
搵左間食吉烈牛嘅餐廳

就咁樣完左Day4
差啲唔記得 夜晚嘅京都塔 慢慢J

成日都頭痛
成日都頭痛

因為真係好撚亂 又唔明
唉 弱智仔學人去日本
好心唔好影衰香港人啦
又要無腦
成日都頭痛

弱智人士係咁架啦
又要唔食藥又要想康復
其實日本係右企左行
得大阪唔同

下 東京都係左企右行喎
岩岩去完
G持毒毒留名
其實日本係右企左行
得大阪唔同

但係京都係左企右行 其他都係左行右企

我分錯左左右

得大阪同香港一樣右企左行

大阪同東京都係左企右行喎 兩到都去過
lmlm
差啲唔記得 夜晚嘅京都塔 慢慢J

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞