大家租左幾多年樓 總共交左幾多錢租

181 回覆
51 Like 14 Dislike
有咩咁差?
呢排睇緊佢
1. 水冷冷氣維修同保養都好差整又麻煩 上網大把片俾人鬧
2. 嗰啲彎位好似酒店咁樣但係非常之暗而且等lift又耐
3.對面就係工廠大廈樓下有好多車場好多大車出入出入要好小心
4.一到夜晚嗰度就好靜,而且好暗,你夜晚去過嗰邊一次睇就知
5. 每次返屋企都要行條死人橋,兜嚟兜去先返到去
6. 有好多假兩房出現,睇路啦 變左兩房好細
7. 黑廁,open kitchen
8. 對面dan 6你知咩料架啦
9. 好多走廊牆身都爛 有up味
10. 留下附近垃圾房車場衞生好差
11. 酒店地契 佢其實係俾人住酒店

一句到尾唔夠錢嘅樂悠居都唔差過佢,有錢荃灣西
4年 70萬
租樓日日賺!
有無見過前新聞小花
小草就有
入去荃灣上車post 度睇一次
就知呢條喜狗係白卡佬黎
只係會針對爵悅庭
又9up 自己住環宇,又9up 自己港大心理學
我講ge事實 講唔掂就人身攻擊??
1. 水冷冷氣維修點樣差?
每戶走廊有冷氣房,整機唔洗搭棚
2. lift 慢我都認同,但走廊唔暗
3. 攞黎講 你要出入唔經馬路咪買鐵路上蓋盤囉
4. 自己行一次啦,講撚到死城咁
5. 咪就係勝在駁埋條橋,荃灣天橋網絡有佢份囉,咁都比你講到變壞處? 你鍾意行地面都無人話你
6. 假你老母兩房,酒店則,留左位比人自己間2房
7. 有梗廚單位,有明廁單位
8. 小草呀嘛,大家都知啦 dan6 d人都未驚啦
9. 17年樓,無得expect 佢全新 接唔接受到,睇樓先知
10. 垃圾房係邊?? 定你講屋苑自己嗰個?
11. 原則係酒店
柒頭,係荃灣上車post 比其他人狙擊就扮正常
係其他post 就繼續發癲
白卡仔

其他人自己去睇一次就知啦,出哂名白卡仔
1. 自己上YouTube 睇

2.你唔覺得唔緊要 睇樓記得睇埋 咁多彎位 座頭 (多老人家)自己評價下女友 見到調頭走

3.住得工廠車你預咗啦
4.岩啊你試下行下由楊道街市點行
5. 你咁鐘意天橋上上落落 行飽佢
6. 點解要迫得咁緊要
7. 佢呢個價位得好少量係咁 唔好以偏概全
8.我不如住dan6
9. 講得岩啊 呢個價錢 你自己接唔接受到
10. 對面啊又多回收鋪
11. 呢個價錢 住高d樂悠居仲好
好驚人接唔到火棒 就跳出黎咬人
死白卡佬污染完荃灣post俾人屌到敗走又嚟呢度攪事
死白痴,少少野講到有咁大得咁大
帶埋自己啲主觀情緒落去仲扮客觀
交左半球租
樓上果啲係爵悅庭業主定係荃灣 AA
可能對於你買樓好似買棵菜咁易,我要儲好耐錢架
利申:前租租
1年30萬
你講嗰啲問題,每一個地區每一個屋苑都會發生
點解你要咁主觀只講爵?
房屋台真係好多痴線佬
好rich
人地問緊爵有咩唔好 講清楚俾人知唔好似我咁中伏 警世
唔係每一個都有 淨係第一點已經收皮
點解你咁緊張雀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞