有冇人知邊到仲有1~7部jojo漫畫買

21 回覆
0 Like 0 Dislike
係信和問咗幾間都話無
近排有盒裝版 類似完全版 價錢一本比較貴 好似出到第九卷 盒裝版出到第3部
你去天下出版都應該訂到1-7部既 但一定有幾本絕左版
一係買二手架咋
成百本😅
去sogo睇下有冇
想要唔撚做人版本
之前信和見到本唔知係咩版黎 綠色好靚
之前信和見到本唔知係咩版黎 綠色好靚

信和淨係見有第8部
近排有盒裝版 類似完全版 價錢一本比較貴 好似出到第九卷 盒裝版出到第3部
一係買二手架咋

搵日打去天下問下先
一係買二手架咋

搵日打去天下問下先

可以去佢個fb page問
但一定有幾本絕左版
淘寶賣漫畫果d都係差幾本先齊
我曾經都想買一手
最尾買左套二手

由讀書時開始儲,到而家剩係1-7部都104本
有時真係想佢出埋第8部就算,屋企冇位存放了

與其搵舊版不如買盒裝版啦,有荒木新寫嘅解說
不過缺點就係得台版
第7部港版出面可能仲有現貨
頭先問咗信和唔記得二定三樓中間果到有間話$3300 1~7部
頭先問咗信和唔記得二定三樓中間果到有間話$3300 1~7部

二手定一手先?
二手算費

二手定一手先?
二手算費

唔記得問,下次再問下先

二手定一手先?
二手算
我只想要第7部
請問有冇人放或者邊度有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞